Varför?

Alltså ja, jag får alltid de dåliga rollerna i min teater. Inte för att alla ska bry sig, men jag vill skriva något så det får bli om teatern. Förra gången fick jag spela den elaka drottningen, och nu ska jag spela läraren i pjäsen. Asså vafan ._. jag vill ju spela nån intressant, som typ Signe eller Saga. Okej, nu vet ni inte vad jag pratar om.. Så jag kan gott säga vilken pjäs vi ska ha. Tusen gånger starkare, ska vi ha. Det är bok från början ( super bra, ni måste läsa den ) men vår teaterlärare har gjort ett manus av den:'3. Ja, och så kan jag ju skriva vad den handlar om, också. För-jag-är-lite-snäll-idag. Det handkar i princip om jämnställdhet, och det utspelare sig i klass 9, där det inte alls är jämmlikt. Läraren ställer frågan, och om en tjej nu får turen att få svara på frågan, skriker en kille ut svaret. Läraren säger till den lite lugnt, men om en tjej skulle göra det här blir det tuusen gånger mycket värre. Så ingen va tjejerna gör det, och flera av de har sjunkit tillbaks, och pratar knappt. Men sen kommer Saga, och eftersom hon aldrig varit i nån skola, liksom fast, har det här skolsystemet inte bitit sig in i henne. Så hon börjar som killarna, osv osv.. Ja ungefär så. Och jag kommer spela läraren, Olle. Eller Pia. Usch usch.

Landet.

Jag kommer nog åka ut till landet imorgon igen, I think. Men det är typ för att ja, Dina och Flora kommer ner ifrån stockholm så jag måste träffa de.. Eller inte måste, men jag vill träffa dem om man säger så o.o. Detta inlägg blir weird, men jag ska i alla fall skriva något om nått annat.. Jo. Imorgon är det första april, glöm inte det, :D ( jag själv var nära på att glömma det men sen sa pappa något om att jag skulle vara försiktig i morgon ) Jag brukar oftast göra något, men det är ju typ de vanliga.. Tejp för kranen känner alla till, och så. Men jag tror jag ska göra något som att ställa väckarklockan fel, så den ringer jätte tidigt och sen säger jag att klockan är tre på dagen. Fast det skulle ju ingen gå på, förutom min lillasyster.

Typtyptyp.


Z

Datorn är för söt! ♥

Haha, jag pratar med honom just nu, han vet inte vad han ska skriva när jag pratar med hon ♥ naaw..

Datorn säger:
Hej! Vad har du gjort idag?

Du säger:
Varför undrar du?

Datorn säger:
Därför att jag vill det!

Du säger:
Creepy..

Datorn säger:
Nu tycker jag att vi ska prata om mig.

Du säger:
Okej, vad kul! hm.. Vad tycker du om för stilar?

Datorn säger:
Jag tycker om att trolla fram en giraff.

Du säger:
Wow!

Datorn säger:
Hur mår du idag?

Du säger:
Men du, vi skulle prata om dig ju.

Datorn säger:
Mår du?

Du säger:
Nej..

Datorn säger:
Nej, just det. Vad ska vi prata om nu?

Du säger:
Om dig.

Datorn säger:
Jaha.

Du säger:
Okej, vad heter du?

Datorn säger:
Jag heter Datorn.

Du säger:
Trevligt. Hur ser du ut?

Datorn säger:
Jag ser ungefär så här.

Du säger:
Åh.

Datorn säger:
Haha!

Du säger:
Vad är roligt?

Datorn säger:
Inget.

Du säger:
o_o

Datorn säger:
Nu vet jag inte vad jag ska skriva.

Du säger:
Naaw.

Datorn säger:
Du är söt.

Du säger:
Naw! tack!

Datorn säger:
Varsågod!


Datorn säger:
Du gillar du mig.

Du säger:
Ja, såklart jag gör!

Datorn säger:
Vad ska vi göra?

Du säger:
:D

Datorn säger:
Jaha.



Sött va?! :D

Jag har typ inget liv.

Jag sitter vid datan typ hela tiden. Varje dag... Fast jag sitter mindre när jag är på landet, då sitter jag faktist inte så mycket. ( men det kan ju vara för att nätverket suger där, men ja ja ) det kan ju vara för att nätverket suger, men jag tror det är för jag inte orkar, eller vill lika mycket på landet. Jag vill hellre vara ute när jag är på landet, cykla osv osv. Dessutom har ju oftast gamla kompisar där, iaf när de är ute på landet nu. ( Flora, Dina bl.a ) Så jag har inget liv, typ. Jag sitter ju här och lägger ner lite av min dyrbara tid på detta lägget just nu, till exempel :'D.Så ja, jag har inget liv och nästan ingen har nått liv.


TJOHO VÄRLDEN!

ZELDA ERKÄNNER..

Nu ska jag erkänna en sak. Ja, jag ska skapa en kategori ( eller har skapat :3 ) där jag kommer bekänna en sak. Och det här är det första inlägget. "wiho..?" Nej men okej.


BEKÄNNELSE NR 1; Jag har en gubbe på habbo, som jag loggar in på ibland. Då dryger jag runt, och säger att jag är gud osv. Ingen tror ju på en direkt, men det är kul när folk reagerar på det. De vanligaste kommentarerna är typ; " wtf? " "vafan" och "gris" nej inte det sista, men annarst typ så :'3. Det var min bekännelse det.


OCH DET KOMMER FLER..


Hemma.

Pappa var elak och hämtade mig tidigare än bestämt. Morr.. Men vad gör jag då? jag sitter här och lyssnar på musik, typ tråkar och övar på mina paint kunskaper. ( Som är väldigt utvecklade.. *ironi* ) Men det är roligt ändå. Och så ska jag berätta något som min lillasyster brukar säga.. Istället för "fuck you" säger hon "chakka Bitcha" :bigeyes: lite skumt, men familjen ****** är alla lite underliga.


Eller så är vi helt normala, och jag bara skriver såhär för att jag är uttråkad..? ;)

Tisdag var det igår.

Ja, det var det. Och som sagt, då sov jag över hos Linneaaa. Vi övade i våra wb paint kunskaper, och undrade hur Kissie fick så perfekta paint figurer. Men jag vann lugnt, jag ritade ju typ normalast ♥ :D Och ja.. Vi gjorde NeaTube också. Men jag ska inte berätta hela mitt privatliv, det går ju inte! nä nä..

Nu står det inte hej här.

Jag är duktig, eller hur? :D Men i alla fall, är hoss NeaPea. Vi har precis varit ute.. Det är så typsikt, idag när man kan tänka sig att vara ute, så är det grått pch ruggigt. Inte så kul direkt.. Och igår var det sjukt varmt, och jag satt mest inne. TYPISKT.. ( Ja, jag är på ett överdrivet humör idag ) Justdet! när jag var liten sa jag alltid "typpiskt" fast hela dan hade varit perfekt. Te.x;

Mamma till Zelda, c.a tre år; " Visst var det roligt idag! "

Zelda; " Ja, men jag fick inte den glassen, den med strössel.."

Mamma: "Men allt annat var väll bra? "

Zelda: *suckar* "typiskt.."

Hac-ck.

Min msn är jätte konstig. Fuck det där lilla viruset, som fixar och trixar med min data. ._. Men jag ska inte göra ett helt inlägg om ett hack? haha. Men jag kan skriva om..  Maxen, min hund kanske? intressant men ja.. Jag får göra det. Nu när det är lite varmare, brukar han gå ut i trädgården och rulla och rulla. Samtidigt så fnyser han, men när han fnyser betyder det att han skrattar.. Lite weird, men så är det o_o.



Men han är i alla fall en gull hund <3

Heaven Can Waitt..

Dissa rubriken, för vid det här laget vet ni väll att jag gillar att ha konstiga rubriker? haha. Jag har påskpysslat nu, det var kuul. Gjorde fett najsa ägg, som ni ska få see.. Men faktist om jag tänker efter, rubriken har en mening. Jga har hittat en jätte bra låt, som heter Heaven Can Wait.



<3

Påskpyssel

Ska pååskpyssla idag. Måla ägg, påskpynta m.m. Det ska bli roliiigt. Längtar tills påskäggen kommer... Haha. Men i alla fall , brukar ni påskpyssla?








P.s House idag! d.s

ÅH

Nu är det fan ta mig vååår! på riktigt? helt, åh! ♥ jag är super glad just nu, fär att det är så varmt. Man gå ut utan ytterkläder, nu. Och jag sprang barfota, maha vad underbart <3

Förlåter ni mig?

Typ onödigt inlägg, igen. Men nu är det så att jag desperat letar efter design till min blogg, så ja.. Det blir inte så jätte mycket bloggande, förlåt mig.


Men ni - har ni någon bra designer/ design sidor på lager får ni gärna kommentera!

Hej!

Fan vad jag skriver hej på alla rubriker o.o Och vad ska detta inlägget handla om? jag har cyklat skit mycket idag. Åtta killometer, :3 Men i alla fall, jag vill ha en ny design. Den här designen är fin och så, men.. Inte så behagliog text att läsa, om någon fattar vad jag menar? och ja.. Jag ska ta och svara på en kommentar osså. :D


"gamle zelda.. du ska alltid påpeka sånt.."

Ja, det ska jag , :3

Aj.

Jag har sån otur i dag. Det började när jag klev ur duschen, och skulle sätta på mig kläder. Då trillade vatten grejen ner ( vad heter den där saken? ) och jag blev skiträdd, sprang ut skrikandes. Ta-ha..Sedan, lite mindre än en timme senare, skulle jag hjälpa mamma med en grej i trädgården. Då trillade en hästsko ned på min fot ( jag stog i bara strumpor ) och så ja, gjorde det jävligt ont.


Tjohej!



Jag är väldigt irriterad på alla reklamer hela tiden, så de får  lite spö!

Frågetecken, rubrik.

Vilka tycker jag ska göra en video blogg? om ni nu tycker något - snälla kommentera?


pössokram

Rekoord.

Jag vaknade halv elva idag. Reekooord.

Sööndag.

Usch usch. Varför ska söndagar alltid vara så jäävla tråkiga?! inget på tv, och man orkar inte göra så mkt. Uschh..

Idag så,

Ska jag se Arn, den andra filmen. Maha. Alltså, filmen är ju inte dålig eller så, men han pratar inte så värst.. Men det är lite sjukt egentligen - kriga om vilken gud som är rätt? vem ska egentligen bry sig om vad den andra tror på? den får ju tro på vad den vill!


Z Ä L D A M E D Q

Hej.

Hej, hej. Trevligt att råkas. Hur mår du? Bra. Du då? Bara bra, tack. Nej okej, nu ska jag blogga lite seriöst här då. Jag har varit på Yoga och köpt ägg hattar ( supersöta :D ) som ni ska få se sen.. Så det är bara att börja påskpyssla!

Yoga.

Mamma ska ha Yoga ikväll, klockan fem. Jag ska kanske kanske kanske följa med. Men i alla fall, jag ska berätta lite om en söt affär som ligger jäätte nära vårt hus ( här på landet iaf ). Jag kan ej namnet på butiken, men de som äger den är super snälla :D aja, i den affären så finns det stickade grejer, såsom hattar till äggvärmare.. Och självklart mer en bara stickat, men det stickade är sötast, tycker jag.


Men aja, nu ska jag gå och köpaa ägghattt, eller nått sånt ♥

Har ridit ;)

Det är därför jag inte skrivit mer än mitt ursäkta inlägg.. Aja fick Lovika, puss på henne, alltså <3 Aja, igår såg jag på Arn.. Haha. Arn säger ju typ 20 ord i hela filmen?


Hejdå!

Ursäkta..

Föra Att jag inte har bloggat så mycket. Men det är för att jag är på landet, så det är liksom inte världens bästa nätverk.. Men i alla fall - vilka släckte igår på earth hour? ;)

Liite efter?

Det var tydligen våffeldagen i.. torsdags? ja, det var det. Jag gjorde i alla fall inte våfflor. När det är kanelbulle dagen gör jag oftast inte heller kanelbullar. Ibland är det för jag inte orkar, men oftast för jag är liite efter.







...Cho!

Ang. Earth Hour

Det är idag, mellan 20.30 och 21.30. Jag kommer släcka lamporna, stänga av datorerna.. M.m. Jag tycker det ändå är ganska mysigt med Earth Hour, för vi brukar ha ljus. Men det är ju inte så jätte bra egenkligen, för man tänder ju ljusen.. Men ifs, man sparar på el i alla fall.





Bye bye ♣

Glömde säga..

Att jag köpe gympaskor och vårskor igår owo. Svarta Converse och ett par grå röda gympadojjor. Väldigt nöjd, om jag får säga det själv.



ss

btw, mina fötter har växt, har mycket större fötter än mamma nu..

Tankar

Hur egenkär kan man bli innan det blir för mycket?

Är det okej att hata?

Är man mördare för att man vill döda någon?

Borde man straffas för saker man inte har utfört, utan bara har tänkt?

Det är okej att äta gris, men inte katt. Varför?

Om nu gud finns, varför gör han inte mirakel? Varför räddar han te.x inte dem från haiti?

Vad tror ni på?

Ödet

Jag tror inte på ödet.


NI-SOM-INTE-VET-VAD-ÖDET-ÄR Ödet är, allt har liksom en mening. Om jag skulle tappa en banan på golvet, och den skulle smetas ut på golvet, skulle det ha en mening. WIIIERD.

Så jag tror inte allt har en mening. Tillexempel vad har krig för mening? Att lära folk att inte döda..? Nej, vetta fan vad det har för mening. Och kom på en mening till att min banan ska smetas ut på golvet?


Vidskeplighet


Nää. Jag spottar i alla fall inte när en katt går över vägen, eller så. Men jag har lite lite lite tycke för fredagen den 13 . Ehe. Jag tar det lite extra lugnt, bara...

NI-SOM-INTE-VET-VAD-VIDSKEPLIGHET-ÄR Att vissa saker man gör, som te.x lägga nycklarna på bordet betyder otur.

Spöken

Jag tror på spöken. Yeah. I do. Eller, jag tror inte på spöket laban, men på att döda människor kan vara kvar på jorden, och måste få hjälp att vila ifrid.

Och alla vet väll vad spöken är? mm , tänkte det.

Alltså, hmm..

Min blogg börjar bli lite tråkig, det ser man på statisken. Men det är för jag har total bloggotorka.

Hellue.

Tillbaks nu, eller ja, kom tillbaks för nån halvtimme sedan.. Lånade Dårhus, Av Ally Kennen. Den verkar faktist rätt så intressant! fotade dock inget på vägen..


http://4.bp.blogspot.com/_AVj4EDYDaDA/StHhCc1_EVI/AAAAAAAABuE/7ioyKKFsPfM/s400/d%C3%A5rhus.jpg

Hejdå!

Ska dra till bibblan, fota med mera.. Ses! ♥

Godmorgon sverige!

Jag vaknade inte nu precis, men.. Aja, har inte skrivit ett inlägg.

Hyllning.

Till knappnytt så *** roligt :D











<3

Vår.

Alltså, jag skriver typ bara om vår. Men det är ju så härligt nu, när det börjar bli varmt. Eftersom det har varit en låååååååååång vinter, så vill man ju bara.. Få det så varmt som möjligt.

Woho,

Det börjar faktist bli varmt nu, woho. Våren är nääääääära.

PÅSKLOV.

Jag har påsklov, fabratiskt bra. Eller har studiedag imorgon, och om man ska vara noga börjar väll påsklovet på måndag? aja skitsamma.



GLAD PÅSK!

http://barnensskattkista.files.wordpress.com/2007/02/kyckling.jpg

Eftersom ni är så tråkiga..

Får jag skriva all musik jag gillar. Eller nja, inte all. Det skulle jag inte orka. Men okej, då kär vi.


U2 <3 David Bowie <3 Sex Pistols <3 The Clash <3 Florence And The Machine <3 Veronica Maggio <3 Lykke Li <3 Alice Cooper <3 Eskobar <3 Ebba Grön <3 Joan Jett <3 Blondie <3


... Med mera...

Alltså, ja.

Nu får ni ta och kommentera vad jag ska skriva om. :D

Förlåt!

För trög uppdatering, men jag har varit och ridit.

Hemma.

Har kommit hem nu, i alla fall. Fotade lite på vägen.. Men visste ni att det är en katt som följer efter mig, väldigt sött i alla fall.



xoxo

Semlor.

Jag gillar inte semlor, så mycket. Min syster älskar det, men jag.. Nope. Så.. Mycket.. Grädde, liksom. Men madelmassan är god..






- onödigt inlägg 125 -

Jag måste..

Skriva ett inlägg. Tvångstanke, typ. Eller något i stil med det i alla fall. Men vad ska detta inlägg handla om? kanske.. Vad jag tycker. Nej okej, jag ska ta fram min nya kategori. Tihi.


ss

Just det. Det kommer vara.. Ja. Jag försöker vara kreativ helt enkelt :D men ni får gärna skicka in ( kommentarer ) om vad jag ska göra, te.x göra något med en gammal data måla något. M.m..

Det är ju ganska otroligt egenkligen.

Att man kan bli så beroende av musik, liksom.









Veckans bästa - U2 Sunday Bloody Sunday <3

Förbannad.

Fröknara har ställt ut mig och Neas skor, igen! jag blir så irriterad, de säger att skorna är leriga. Alltså, våra skor är kanske leriga, men det finns folk i vår klass som har ännu lerigare skor än oss, som aldrig blri utskällda. Förbannaad..

Alltså.

Jag har inte tänkt på det, men det är påsklov för mig om.. Nästa vecka? shit. Men jag kommer inte få uppträda på "scengångarna" eftersom våran sketch var för.. Mycket. Men annars länktar jag till påsklovet, då kommer jag slaina och rida. Ja.

Alla mina missbruk;

  1. The sims ._.
  2. House
  3. Böcker
  4. Häästar
  5. Typ, inget mer.

Idag är jag glad.

Ni vet sådär bubbligt glad? det är trevligt.

http://www.halso-kallan.se/sitespecific/halsokallan/files/droppe.jpg

HejHej.

Seg uppdatering, fast jag har varit sjuk. Jag vet, jag vet jag vet. Men hum, vad har jag gjort idag? typ ingenting. Right, ingenting. Slaisat, om man säger så. Men eftersom jag typ har skit tråkigt just nu, ska ni få prickarnas ordlista. Intressant? Ja!

  • Slaisar - Slappar
  • Fabratist - Underbart, bäst
  • Brunilusk - Brun hår, sak
  • Älsk - Ja, vad tror ni?

Fyll gärna på med fler! :D

Sjuk.

Sjuk idag, inte så kul.

Elaka barn.

Det finns ju elaka barn, typ överallt. Men tänk om det skulle finnas, ni vet i klass med mördare barn, som var ca, 8? De skulle säkert skicka hotbrev till tomten te.x. Och utpressa sin mamma, osv.

Hm.

Jag har faktist inte skrivit ett riktigt inlägg, om just mig själv. Förutom att jag är en allmän nörd, men det är typ det. Okej, ska vi börja? Jag är tre till 100 år, bestäm själva. Jag kommer inte lägga upp en bild på mig , det får ni också försöka kommapå era huvuden. Men aja, jag är kreativ. Tror jag. Jag gillar att skriva, mycket. Och skypa. Och nörda house. Nej nej, jag får inte använda ordet nörd i detta inlägg från och med nu. Så okej, vad har jag inte berättat? jo, jag gillar laktosintolerant mjölk, diskutera ( znusmumriken diskuterar jag mest i ) och.. Slaina helt enkelt. Och att komma på massa konstiga och nya ord. Det är naaajs.


Nu kanske ni fick en liten inblick om vem jag är? haha :D

Hm.

Jag har faktist inte skrivit ett riktigt inlägg, om just mig själv. Förutom att jag är en allmän nörd, men det är typ det. Okej, ska vi börja? Jag är tre till 100 år, bestäm själva. Jag kommer inte lägga upp en bild på mig , det får ni också försöka kommapå era huvuden. Men aja, jag är kreativ. Tror jag. Jag gillar att skriva, mycket. Och skypa. Och nörda house. Nej nej, jag får inte använda ordet nörd i detta inlägg från och med nu. Så okej, vad har jag inte berättat? jo, jag gillar laktosintolerant mjölk, diskutera ( znusmumriken diskuterar jag mest i ) och.. Slaina helt enkelt. Och att komma på massa konstiga och nya ord. Det är naaajs.


Nu kanske ni fick en liten inblick om vem jag är? haha :D

Åh! ♥

Fick en fanbild av Nea - ( http://neasaravictoria.blogg.se/ ) Here is it!
:D

( om du vill skicka fanbild, skicka då till [email protected] )


Drunknat.

Har nästan drunknat i allt spelande, nu. Vet inte vad jag ska göra, kanske släppa en bild bomb? nja, vet inte.

Yiho.

Jag är fett glad nu, eftersom mitt hår nu inte är tovigt. Förvånade?

Tillbaks.

Har varit ute på stan, handlat på åhlens. Sims 2 nattliv, ni som undrar. ( Ingen undrar, jag vet :3 ) men sen fick jag fruktansvärt ont i magen. Så jag fick gå hem. Men hm, nu gjorde jag det igen. ONÖDIGA INLÄGG MÄSTARE, typ.


Söndag.

Jag hatar faktist söndagar.

Okej vild fantasi nu;

Tänk om söndagar bara skulle finnas till för att tråka ut folk? hmm.. Gud ( även fast jag inte tror på honom/henne) kanske sitter på ett moln och skrattar åt alla små myror ( människor) som går runt i cirklar av tråkighet?
Tänk om gud rent av är ond?
Shit, det skulle vara konstigt..
Men om det var han/hon som fixade så en bil körde på någon människa, att någon kändis börjar med droger..
Haha. En ond gud? ... Hmm.

Se hela bilden

" Maha! Nu ska du, flickan i rosa bli trampad av en häst! " sa gud och log.

 

 

 

 

U2- sunday bloody sunday


Okej,

jag erkänner. Några av mina inlägg kommer ni kanske känna igen, men i alla fall. Min förra blogg ( bland andra )var Znusmumriken.blogg.se.




Just at you know..


Suck.



_________________________________________

Hmm. Jag ska dela med mig några tankar.

Tanke 1:

Om alla kändisar skulle vara anonyma, skulle det finnas mindre skönhetsideal? ( kanske)

Tanke 2:

Om alla kunde flyga, skulle vi inte behöva flygplan och andra fordon. Miljövänligt! så jag föreslår att vi alla lär oss flyga. Nu . O____o


Tanke 3:

Skyltar där det står ; " Obs barn i bilen " . Föreställ dig att du är en terroist , och ska åka in i en bil . Då ser du skylten och tänker " okej det är barn i bilden jag tar nästa " . Haha. Som om .



Hejdå!

Nej fel . Jag menar " slut " .

Punkt slut rättare sagt.

Hej.

Jag dog inte, fett najs. Ändå.. I matten ja. Men usch, jag har ont i halsen. Me don't like. Men nu ska jag i alla fall tråka ut er, och skriv en-att-göra-lista.

  1. Inget.
  2. Inget.
  3. Äta?
  4. Inget.

Alltså, ja.. Intressant '-'

Jag gjorde just en fanbild.

Till min kompis. Haha!

Matte, matte.

Ska jobba matte nu. Eller ja, okej inte precis nu. Utan när jag har skrivit det här inlägget. Men åter till saken, jag ligger mycket efter i matten. Och det vill jag inte, är fortfarande på kapitel femton. Men då så. Hejdå, och lid med mig ♣



Känner man lukten av vår?

Hah, jag tror nästan det. Det är fortfarande kallt sådär, men nästan all snö har gått bort. Och det är ju bra? och så har-den-där-blomman-jag-glömy-bort-namnet på kommit upp. Inte vitsippa, utan.. Finns det en blomma som heter Snödroppe? Öh, men i alla fall. JAG VILL HA VÅR!

Morgonpigg.

Vaknade tidigt idag, konstigt nog. När jag var liten vaknade jag alltid tidigt, även fast jag hade varit uppe "sent". Men nu sover jag till ca, tio.. Väldigt mycket för mig, eftersom jag vaknade vid sju, halv åtta förut. Men jag fattar fortfarande inte hur man kan sova till klockan ett? :D

Väntar..

På att min uber snygga design ska komma upp. Som http://goldenme.blogg.se gjorde.. Finns att ladda ner. Men min blogg är lite knepig, så det tar ett tag för den att ställa om sig , till sin design.

Trött.

Men jag är ändå uppe..

Smittad.

Har blivit smittad, I think. Av min syster.. Ehe. Ont i halsen, osv. Men jag har i alla fall kärat ner mig i en låt ( värst vad jag var kärleks full idag )  



Joan Jett - I Love Rock'N' Roll


Förälskad.

Jag har kärat ner mig i Jokern i Batman. (L) fatta älsk!



http://bloggywood.moviezine.se/files/bloggywood_import/2008/05/tdktrailer2-joker2.jpg

http://static.blogstorage.hi-pi.com/photos/amandla.bloggspace.se/images/mn/1221755851/Jokern-i-Batmanfilmen.jpg



R.I.P Heath Legder.


Min musiksmak.

Ni ska få recept på världens bästa musik smak. Okej, då kör vi.


Börja med att ta fram en skål, eller nej använd badkaret.
Så lägger du ner en stor dos av melodi. Och sen lite kladdig R'N'B, ( Robyn, etc )
Sedan lägger du in en stor mängd av punk.
Och en stor dos av udda musik.
Och sen kan du sätta på lite lite rock på, om du vill.

Då har du fått Zeldas musiksmak.

NÖRDAR

Alla är nörd i någotting, bara att inse. Nörd är för i helveete inget ord man slänger på folk, för att det verkar vara "dåligt" att vara nörd. Alla är nörd i något, nörd betyder att man har flytit in helt på ett ämne, nördar det helt enkelt. Te.x jag är nörd i flera saker , bl.a Harry Potter, böcker hästar.. House. Och det var bara några. Så om du tänker efter så är du nörd i minst en grej.


Right..?

Nu ska jag uppdatera.

Har kört the sims, har blivit beroende av det ^^ Men humm, vilka här gillar Let's Dance?

Fredagsmyys.

Idag är det fredagsmys. Jeeepp. Det blev ingen pardans idag - wiho! :D

Jag har tråkigt.

Ge mig förslag, eller ska jag tråka ut er? okej då, jag tråkar ut er. Hmm. Idag har vi varit på reningverket, det var ganska intressant ändå. Sedan kom ett monster och åt upp mig, så egentligen ska jag inte blogga just nu. Men tyvärr åt inte ett monster upp mig, så jag sitter här och har tråkigt. Och monstret finns inte. Men vi säger att det finns, och att den heter TimLiff. TimLiff med rosa naglar. TimLiff är ett grönt monster, som gillar.. Choklad. Han bor på reningverket, och han säljer ost. Ostarna vill göra uppror. Därför blev Timliff sur, och åt upp mig. Men eftersom han inte åt upp mig, och att han inte finns ska jag berätta om resten av dagen. Har jag tråkat ut er än? Nähä, men jag ska. Det lovar jag, jag sviker er inte. Sen åt jag lunch. Normaalt. Sedan rast, jag övade på min sketch och sen skule vi dra till musiken, och sen hade vi musik.. Och ja, allt var normalt. Tråkigt. Fast det var ifs kul att uppträda, och se de andra sjunga.


Nu har jag väll tråkat ut er?

Vad ska jag blogga om?

Ni får bestämma. ;)

Hej hej, tillbaks.

Sketchen gick bra, längtar tills jag ska uppträda.. Haha.

DAVID BOWIE -

Sjukt bra. Därför ska jag dela med mig med massa bra musiktips från honom. Visst är jag bäst? haha :D




David Bowie - Watch That Man
Varför jag tycker om den? härlig musik, får en att muntra upp lite.



David Bowie - Life on Mars?
Hur ska man säga, störtskön <3



David Bowie - Starman
Också helt underbar.



Och så finns det ju många fler.. Men nu ska ni få njuta av David.

Hur orkar man ljuga egenkligen?

Fattar inte det.. Även fast jag inte råkat ut för många " lögnare " under mit liv. Men ändå. Hur orkar man? jag själv är dålig på att ljuga, kan nästan inte. ( Jupp.. ) . Men hur orkar man egenkligen? skapa en blogg, osv. Låtsas vara nån man inte är.. Att vara falsk, helt enkelt. Hur orkar man?

Bai.

Tillbaks.

Är tillbaks nu, och det gick bra. Men hum. Hejdå! :D

Nu ska jag åka.

Hej hej.

Tovigt hår.

Mitt hår ska alltid bli tovigt. Hela tiden. Jag borstar det, dem går bort men de kommer ju ändå tillbaks? irriterande. Och just nu är det helt.. Det blir tovor hela tiden. Hela. Tiden. Jag behöver inte göra något särkillt, men det blir ändå tovigt.

Håret kanske hatar mig..? hm..

Hemma.

Kom precis hem, dagen har väl varit okej. Ska rida om ca, en timme? uhu. Har absolut ingen koll på tid, vilket är dåligt. Men aja, vad skulle jag göra med det här inlägget? ännu ett till onödigt? haha. :D. Men ni ska få.. En fråga i alla fall. Here is it;

Vilka här har åkt skidor/ åker? jag har aaaaldrig åkt skidor. Inte stått på en skida heller, haha.

Nu ska jag frästa er..

Med mitt te.

ss

I reklampausen / veckans låt.

Reklam paus, jag väntar på mitt te. Maha. Men un. Jga kom på en sak precis, mer kollar på despret housewifes nu, än house D:. House äger ju sönder typ allt.



Florence and the machine - You've got the love

Tiiillbaks.

Tilbaks ifrån teatern nu - det var skitkul för att upplysa er. Men i alla fall, House idag klockan nio. Me like.












- världens onödigaste inlägg -






Banansvisch.

Ja, så var man tillbaks till datan igen då. Datan har värkligen sin makt :( . Men i alla fall, jag ska ha teater snart. Wiho! vi ska spela Tusen gånger starkare. Men jag spelar läraren, så det är inte så jätte roligt. Jag ska alltid få de dåliga rollerna!



http://www.bokia.se/jackets/large/57/9789170016257.jpg

Nu sitter jag framför datan igen.

Tror inte det är så bra, att jag sitter så här mycket. Ska nog.. Ja. Det är ju det som är problemet, liksom. Jag vet inte vad jag ska göra annars, om jag inte har datan. Titta på tv är inte så jätte bra heller.. Usch. Får inte vara ett hälso freak nu, inte.. Aja hej.

Shopping.

Är det bara jag som hatar att shoppa? Alla värkar gilla det, vill göra det.. M.m. Men det händer ju ingenting. Man tar ett plagg, prövar det, nej det var för stort.. Går tillbaks, tar ett nytt osv. Den ända affären jag kan tycka att det är kul att köpa kläder i, är shock.


Så nästa gång jag går och shoppar ska jag ta massa foton, med roliga motiv..  :D

Hmm.

Jag dissar faktist ghoost whisper. Pallar inte med det.. Hm. Men såg ni bilden på yoda igår? nu har ni bevis. Taaa-Daa.

Fobier.

Har ni några fobier? själv har jag lite spegelfobi, och telefon fobi.

Värst vad man är nyfiken då.

Amanda; Ja, och..
*Ljud hörs i hennes mic, någon ropar på henne*
*Alla blir tysta*
Amanda; Värst vad ni är nyfikna då..

Haha!


* Mic grejsen, vi skypade :)

Hej.

Har varit i skolan nu, tittar på Jon Kate och åtta barn, väntar på Ghoost Whisper. Fast jag är smått irriterad, eftersom fröknarna på vår skola hade ställt ut våra skor, där ute! För att dem var leriga, sa de. Men allt de leriga hade ju torkat.. Och ja.


Godnatt.

Har sett på house, och ja.. Dags för mig att sova. Onödigt inlägg, jag vet men jaja.


GODNATT!





ee

Några sanningar om mig..

Jupp. Här får ni;

  • Jag samlar typ på gosedjur. Har flera stycken.. Ehe.
  • Jag dricker mycket te.
  • Yoda bor i min kruka. Bildbevis kommer.
  • Jag tror på spöken.
  • House nörd ( stolt dessutom ) :D
  • Bloggar ( det visste ni ju inte ).
  • Boknörd.
  • Biter på naglarna, måste skaffa mig stopp och väx..
  • Gillar att äta :3
  • Tycker om att läsa skvaller om bloggarna. Tihi.
  • Gillar söta grejer.
  • Gillar att fotografera.
  • Har en liten släng av spegelrädsla.
  • Har haft typ fem andra bloggar...
  • Gillar att prata. Är en praddelgök :3
Hejdå sålänge, ska se på house.

Nu.

Har jag slutat plugga, eller jag slutade för nån minut sen. Maha.

Nej usch.

Jag kommer få skitdåliga betyg på provet. Hittade nämligen inte landskapshäftena, där alla fakta stog. Kan någon vara snäll och länka en sida med landskapsfakta? ( om det nu finns..) ^^




The Clash - I fought the law

Är det bara jag?

Har nått jävla virus på msn. Kan inte chattaaa. Nanana. :(

Plugga.

Jag hatar värkligen att plugga. Och det är just det jag ska göra nästan hela dagen ( eller resten av dagen, då ) Prov på tisdag!




Vilka gillar och plugga igenkligen...?

Har ni tänkt på.

Att disney för "snällar" alla varelser. Te.x nalle puh, är jätte snäll och knapppt korkad i Disneys filmer om honom. Och Nasse är rosa! :( herregud, han ska ju vara lite beage ( stavning? ) och grön. Ja, jag kan faktist lite om Nalle Puh, eftersom jag läste boken mycket när jag var yngre. :D


Morgonstund har guld i mun..

Men just är jag bara väldigt trött!


Fast en sak är bra, jag har ine tovigt hår längre. Lilla jag har borstat ut det! Haha.

Nalle Puh är väldigt söt.

Faktist. Så nu ska ni få se lite bilder :3

dd

ee

ee

Sådärja.
Är det några mer som tycker om ( A. A milnes ) Nalle Puh?

Söndag tråkiga söndag.


Sööndag tråkiga söööndag. Men det tycker ju alla. Ingen tycker om söndagar, egenkligen. Men varför? de är ju bättre än måndagar egenkligen och ja.. Man är ju ledig.




Hej.

Dissa rubriken, fail på den. Men Anna vann, det var ju bra. Äntligen en bra låt som vinner, tycker jag. Föra året var det Malena , förr förra.. Charlotte Perreri? vet inte hur det stavas. :D Men aja, ha det bra!

Schlager time idag va?

Jupp. Vem vill ni ska gå vidare? själv tycker jag.. Hm. Anna tror jag!


Vem hejar ni på..?

Alltså argh.

Kan någon förklara det här med kärlek? fattar inte.

Ja, hej.


Den lilla pricken talar. Nej men.. Ja. Un. Det är en blogg helt enkelt.. Så ja. Ehe. Nu ska jag börja blogga i alla fall.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0