Valborg - en brasa och ett gäng fyllos..?

Jag ska skriva lite om valborg. Jag tycker inte det är så speciellt egentligen, man tänder en brasa, 80% fulla studenter osv osv. Iaf så brukar det ju vara i lund, men i österlen där mitt "landställe" ligger brukar vi vara istället. Det är mycket mer.. Asså tja, det är mycket lugnare helt enkelt. Det finns en ända brasa som är officiel, och där samlas typ alla från hela byn. Man tar en fackla och går sedan och slänger den i högen bland grenar, så man får ju hjälpa till lite :D


Ang operationen

Max opererades ju idag, som jag säket har skrivit. Om tumören växer ut igen, är det en ondartat och då tja.. Kan vi inte göra så mycket. Men nu är han nyopererad, och går omkring med en strut på huvudet och ser jätte förvirrad ut. Han måste tro att vi är helt dumma i huvudet som tvingar på honom en trut ._. Dessutom är han fortfarande smått drogad, efter alla nedsövningar och mediciner. Tycker synd om honom, och hoppas värkligen att den är en godartad tumör! :c

Inte sådär jätte mycket uppdate

Det är ju valborg, inte för att det är så speciellt, man tänder en brasa osv..?  Men saken är den att jag kommer åka ut till landet, och där ska jag, eller vill inte slösa bort min dyrbara tid. Devillsäga om det blir vackert väder Men åter till dagen.
Eh, idag var det en normaldag. Om man bortser från alla studenter som var stupfulla. Men vi skrev fadderbrev, och alla fadderbrev är ju typ fyllda av lögner? typ: "Hej! om du har några problem kan du alltid komma till mig :) " öhö. Sen var det gympa. Normalnormalnormal gympa. Och ja, sen åt jag Mcdonalds C;

Bye.

Hungren hungrar

Jag är lite hungrig, maha. Jag vet, jag äger på rubriker. Så vad har jag gjort? jo kört sims x3 och hjälpt Iben, ofc. Men nu sitter jag och lyssnar på musik, och känner en stark känsla av hunger. Och ja, om jag ska fortsätta klaga så är jag sur på youtube som har ändrat videogrejs. Det var ju bättre förr?! Ja jag klagar som fan just nu.

H U M Ö R S V Ä N G N I N G A R

Syster

Hej hej! jag har varit och hämtat Iben nu, haha. Ska hjälpa henne att ladda ner saker till sims, så snäll syster jag är va? ;) ( ja jag är så sjukt stolt att jag har lyckats ladda ner saker till sims ) men över till en annan sak, som inte alls har med det här att göra. Jag har fått en sån där liten luftbubbla på tummen, som man får när man spelar gitarr. Lite sjukt att man har som mål att lära sig spela gitarr, tycker jag?

Aja nu ska jag hjälpa syster att ladda ner saker :love:

Glass och syster + ett randomt inlägg

Tjollahop! nu har jag varit och hämtat min storasyster, Sally på staionen. Där köpte vi italiensk glass, och så. Sedan bar det iväg till skolan, vi skulle hämta Iben. Random grej ba; jag klarade det. Sminket kom in i spelet! :D :D ( sims 2 download ) random sak nr 2: Jag ska nog gå till skolan imorgon.
Randomsak nr 3: Jag brukar alltid säga "jag ska bara smaka om din är lika god som min var" till iben när jag har ätit upp min glass, te.x. C:

Men nu ska jag köra sims, bye på er! <3

Klockan är över 12

Hej hej, vad har jag gjort då? dowloadat massa skit till The sims. Har fått ner sminket, ( goth smink, maha :3<3 ) till spelet, men frisyrerna vill inte laddas ner >_< fy på dem!
Och så har jag ju lyssnat på musik, men det börjar bli ganska jobbigt att läsa inlägg om vad jag har gjort nu va? haha, sorry men.. Jag kommer inte på nått annat. Det fick bli mackor och cherios till lunch.. Jag vet, lyxigt värre.

Hjärnsläppp

Jag har totalt hjärnsläpp. Jag hittade fodralet brevid mig, hahaa.. Lite smått läskigt ändå, med hjärnsläpp..? Men det är kanske bara för att jag är sjuk. Men igår hade jag inte hjärnsläpp iaf, då var det mer Pappa som hade det. Jag lyssnade på The Runaways och sen kom han in och sa: "Åh, coolt zelda, du lyssnar på the (nått konstigt namn) det gjorde jag också" weeird, eftersom jag vet att det är The Runaways. :P

En till låt dåra, för jag e så bäst <3 Min favorit låt med The Runaways, I think. :love:


Sjuk igen då

Hemma idag igen då. Usch, jag som gillar onsdagar också!? (det är ridning och teknik) Och sen hittar jag ju inte simspelet heller, buhu.. Jag stoppade ner den i little miss sunshine fodralet, och nu hittar jag inte fodralet..? allt går fel idag. eller så är det jag som är snurrig
Åh jajusste, ett tips till; Kolla på The Good Wife, tisdagar kl 21.00 till 21.50 ca.

Banddröm

Jag vill starta ett band. Har fått så otroligt mycket banddrömmar pga The Runaways. Men asså, jag vill inte bli känd eller så. Bara spela liksom. C; lyssnar på Runaways nu också, som pricket på i:t. Så ävern om det är en önskedröm, ska jag försöka lära mig sjunga, ( lite bättre ) och öva på trummor och typ allting. Jaa, banddrömmar. Någon som e med? nej skoja.
Men zelda ddå? kära inte ner dig i The Runaways nu.


Halstabletter

Usch, kan inte gå på teatern idag. Sitter och suger på halstabletter, min stackars hals :( jag sitter ju bara med datan också, det är ännu mer tragiskt. Ska nog måla eller nått snart, annars kommer mitt liv bli tråkigt. Men nu ska jag svära lite.

Jävla fucking fucking ontihalsen hosta snor fananana fan fann fukc fukck

Tisdag

Idag ska jag ha teater, det ska bli kul. om jag nu är frisk att gå Så vad gör jag nu? jag.. Chattar med Linnea. Och lyssnar på youtube, eftersom den jäv*a spotify som är så bra annars, har inte Joan Jetts bra låtar!! ( och inte The Runaways heller ) Så jag får överleve på youtube. *buhu* nej skoja bara. Jag får ju musik iaf? ;)

En braig låt :love:

Mama weere all crazy now - the Runaways


Herreeguuud.

Jag ska klistra in en liten text. <3 ( lykke li little bit )

Hands down
I'm too proud, for love
But with eyes shut
It's you I'm thinking of
But how we move from A to B it can't be up to me
Cause I don't know
Eye to eye
Thigh to Thigh
I let go

I think I'm a little bit
Little bit

A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me
Oh ah

Uh ooh ooh uh ooh ooh uh ooh oooh
Uh ooh ooh uh ooh ooh uh ooh oooh

And for you I keep my legs apart
And forget about my tainted heart
And I will never ever be the first
To say it's still a, Game over
Ah ah ah
I would do it
Push a button
Pull a trigger
Climb a mountain
Jump off a cliff
Cause you know baby I love you love you
A little bit

I would do it
You'd say it
You'd mean it
I would let you do it
It was you and I and I only
Ha hm

I think I'm a little bit
Little bit
A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me

I think I'm a little bit
Little bit
A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me
Ah oh

Come here
Stay with me
Stroke me
By the head
Cause I would give anything
Anything
To have you as my man

Come here
Stay with me
Stroke me, by the head
Cause I would give anything
Anything
To have you as my man

Little bit
Little bit
A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me

I think I'm a little bit
Little bit
A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bi
t

Omröstning C:


Little miss sunshine

Ligger och kolar på Little Miss Sunshine för andra gången. Galet bra film,måste jag säga. ( vilket betyder - se den )
Vad har jag gjort då? ätit, haft ont snytit mig. Yeeaaay, happy time.
Men nu ska jag se på filmen. Puss :D

Zelda goes sjuk och en läskig grej

Hejhej. Jag ligger i soffan och väntar på att pastan ska koka :( lilla jag är nämligen sjuk. Mådde jätte illa alldeles nyss, ni vet spy illa? :c + så är jag ensam hemma, mamma på jobbet, pappa på jobbet. Så det blir kanske inte så jätte mycket bloggning idag, eftersom jag har ont i halsen osv.

Men jag ska berätta en läskig sak. Jag satte på locket på kastrullen, och sen när jag sätter mig i soffan hör jag hur det tas av, liksom. Så går jag tillbaks och sätter på locket, och nu hör jag hur det tas av? spooky.. Tur att max är här, i alla fall. :love:

Pizza ala' Vespa

Vi var på Vespa, det var rätt så mysigt. Jag tog en Pepsi och Margareta, hhaaha! Visste ni att Vespa är min favorit pizza-grejs-pasta-affär? ( Yeah i'm sooo random ) men ja, vi pratade lite om allt möjligt.
Men nu sitter jag här igen! och över till nått annat, när jag kom hem ylade max för fullt. Jag bllev orolig, och ropade på honom. Sen såg jag honom ligga under bordet och vipsa( hetter det så? ;o) med svansen. Fan vad elak han är ändå! :D

Valborgsplaner..?

Vad har ni för valborgsplaner? själv ska jag nog åka ut till landet, och fira där. :D <3 Älskar värkligen mitt landställe, det är så liksom lungt.  förutom att nätverket suger-
Men vad har jag gjort nu då? Jag har haft datan.
Wiiiho! nu blev ni överraskade va? Aja, ska ut på resturang med mamma idag. PIIIZZAA! var det första jag sa, haha :P
Wiho 2! jag hittade min andra gympadojja.

Telefonfobi

Usch jag hatar fobier. Jag har telefonfobi, och vågar inte svara i hemtelefonen om ingen är hemma, eller om jag inte känner igen numret. Det är sjukt irreterande, och jag blir RÄDD så fort jag hör att telefonen börjar ringa. Det kommer bara upp dåliga saker i huvudet liksom.

Har ni nån fobi?

http://www.jimmymaria.se/wp-content/uploads/telefon.jpg

Måndag

Hejhej! idag är det måndag, världens dåligaste dag. Vad har hänt idag rå? jag har tappat bort min gympadojja, eller nej men den är försvunnen. Det finns ju en chans att jag har dem kvar här hemma men.. Det tror jag inte D: ( troligtvis har jag tappat dem, eller nått )

Tumör

Max har en kknöl på foten, eller ja det är en tumör. Den KAN vara ondartad, och då är det inget vi kan göra åt saken, då blir han troligtvis avlivad. Men om det är en godartad, så kan vi operera ut den. Han ska opereras på fredag, och jag håller värkligen tummarna på att han ska bli bra. Han håller på att slicka upp / bita hela benet, där tumören/knölen sitter :( :( så.. Låt oss hoppas att han blir bättre, och att den är godartad.

/ Snyft

<3

UPPDATE; Jag lekte lite med honom, han ör fortfarade lika pigg som när han var yngre  <3


Max förstörde allt

Haha, jag skulle skrämma mamma genom att smyga in i hennes rum och ta tag i hennes fot, jag lyckades med Max förstörde lite.

Jag: *Krypa långsamt in*
Max: *Happy, viftar på svansen när han ser mig*
Mamma: Vad är det Max?
Jag: Stanna till, vänta ca. 30 sekunder sedan krypa.
Jag: *ta tag i mammas fot*
Mamma: *skrik*

Men nu ska jag köra crash med min syster!

Craaash

Tjenare! har inte bloggat  så mycket idag pga eh ja, dagen. ^^ Jag var ju på stranden, remember? och jag tog årets första dopp ( i sverige ) det var jätte skönt! och så målade jag jätte mycket, man underskattar faktist det ju.
Det är ju askul och kreativt att måla? :D
ja, så dagen har varit bra. Iben följde med, hon hade med sin kompis Clara, och de två var liksom skit speedade, haha. dock hade jag inga badkläder så jag fick doppa mig i tshirt och trorsor Och sen när jag kom hem, så dushade jag.
Sen var det matte, och se på jag överlevde! Och sen var det mat, och nu mina läsare, har jag datan. P.s Tog massa bilder jag ska ladda upp d.s

Men ska kanske lämna datan och övertala min syster att spela crash med mig! :love:

Planer för idag

Kommer inte bli super mycket bloggande nu, på några timmar. Vi ska nämligen åka ner till Lomma ( nää, ska inte träffa Anna ) och hitta nått ställe och sätta oss ner och måla där. Samt äta picknick, osv. Det ska bli mysigt, haha!
Fast Iben ska inte följa med, ska kanske vara med nån kompis.
Eller vänta nu, Iben ska kanske vara med. Hon ska ringa Clara först ( att måla i nån skog är inte så divigt, haha ) Hon vill blli popstjärna, gillar smink ochsåvidare.

puuss.

Söndag

Jahapp, då var det söndag. Så fort den här helgen har gått... Men aja, det är i alla fall inte måndag?! :D och vad gjorde jag igår då, hm.. Jag låg ju mest och slappade. Men det var inte det detta inlägg skulle handla om, utom en sak som hände igår.

Zelda: *får pengar av mamma*
Zelda: Jag ska nog köpa coco cola...
Zelda: Kollar på bilarna, köper en påse + pim pim.
Anna: Skulle inte du köpa dricka? x)
Zelda: Oj fan, jo! ahahah..

Bilar o Pim Pim e livsfarliga.

Veckan nej, dagens nej.. I vilket fall, en låt;

Woho, så jävla ägig musiksmak jag har :333 aja här e en ny låt jag har hittat <3
Den är jätte äg.
Så lyssna på den.
Snäälla? :333

AC/DC - For Those About To Rock





Random - Det e mörkt i mitt rum men jag orkar inte tända D;

ang- femtonårsgränsen.. ;)

Vi kom in! wihhoo.. De kollade inte ens mt på oss, haha jag är rätt så stolt ändå :thumbup: filmen var ju ok, men mycket blod och bazooka. :3333 nej men, liksom  mycket pistoler. Och ja, men den var rätt så rolig också. dessutom vill jag säga förlåt till dem som blir störda av oss på bion Sedan gick vi runt och pratade, gungade osv. MEN ANNA FILMADE MIG NÄR JAG SKULLE HOPPA.. DX

15 + bio

Hejjj hej. Jag har sminkat mig ju, kajal och lite läppstigt. För jag ska försöka ta mig in på en bio, med femtonårs gräns. Hahah, önska oss lycka till kanske? ;) ( kick ass, ni som undrar )

Kort shit inlägg.

Smoothie

Med hjälp av Dina så har jag gjort en smoothie. Så tack till dig dina, som var inloggad på skype så man kunde fråga! :) men den blev jätte god, och jag har inte druckit upp allt en. Det var halllon och banan, yummi! ska ta en bild sen, med min dåliga webb cam för den ser värkligen jätte god ut ;)

RECEPT;

Tre fjärdedelar hallon
Tre bananer
Så mycket yoghurt som det behövs!


och nu var det lördag

eeJahopp, och du var det lördag. Jag har blrjat komma tillbaks till mina gamla spår,  vakna tidigt devllsäga. ( Herregud jag vaknade 07.45!) öhh.. Men nu över till något annat.
Igår, när det var fyrverkirer, (stavning?) så blev Max rädd.
Han sprang in i mitt rum och under mitt bord och kollade på mig, haaha naaaw! :love:

Max är min hund.

Popcorn med krydda

Haj! har inte uppdaterat asbra idag men.. Det får ni leva med, haha ^^ vad har jag gjort? ätit middag, typ kollat på tv och poppat popcorn. Som jag sa till anna ; Thegoodsidehaspopcorn. Så jag lämnade datorn och har kollat på talang, haha. Och så kollade jag ju på den där nya serien, modern family? den var ju rätt ok ^^

Musik och buritos (?)

För det första - heter det änns burtos? haha, aja vi ska äta buritos/tortilla hur-det-nu-kallas, jag sitter även och lyssnar på musik, och det är inte Patti Smith Group, utan.. Mötley Crue. Haha, ja.. De är ju bra, kolla runt lite på spotify så kom jag till dem. :thumbup:

http://iamannika.files.wordpress.com/2009/08/motley-crue.jpg

Varning för konstigt inlägg

Jag vill skriva, den riktigt dunkar i fingrarna. Inte skriva ett blogginlägg, uten en novell, eller bok. Men jag har ingen ide, så jag kan inte börja skriva. Buhu,det är synd om mig. Nej men, jag lyssnar på Adiam Dymott Miss You, och det liksom väcks en känsla i magen. En skrivarkänsla , en ide väcks inom mig fast den kommer inte riktigt fram. Typ så, ja..

Dålig på att beskriva känslor, jag vet :D men uhh, nu lyssnar jag på U2 istället. Låten har tagit slut

Mellanmål..!

FREEEDAG! wiho, jag har längtat sjukt mycket tills fredag, Inte lördag, inte söndag utan fredag. Varför vet jag faktist  inte, men det är väll typ för det är början av helgen kanske? aja, vi ade vanliga lektioner idag, inget spec. hände. Normal dag med stort N och nu sitter jag här hemma, och klockan börjar närma sig halv fyra. Annledning för jag inte bloggat tidigare är att när jag var jäätte nära mitt hus, kom jag på att jag hade glömt gympaskorna. ( Vi hade gympa och slutade cirka 20 i tre? ) men nu sitter jag här i alla fall!

##@@!!!

ARGH. Jag sitter och kör boxhead, och när jag äntligen har fått Shotgun, så dör jag. Av den där jäveln, den röda saken. Typ zombiarnas konung? aja skitjobbigt iaf! och jag hade ju redan kört fem gånger innan och förlorat :c men nu måste jag köra lite till, jag ska fan få RocketLautner, om jag så måste spela tio gånger till!

Uppdate; Nu har jag kört två gånger till. Jag fick lite mer en shotgun, granater osv. Men inte rocketlaunter D: ._o


Mamma glömde provivan

Ja, kolla på rubriken. Hon glömde provivan och köpte en Coca cola till sig själv, asså fu fu på dig mamma! så vad har jag gjort? hållt på med gimp , färgat mitt hår rosa där bl.a. Och sen innan det, tja.. Spelat sims? :D aja här kommer en bild;

Och som vanligt är jag lagom "anonymis" :3

poff

Plopp

Det blev inget te orkade inte :c men nu har LINNEA loggat in, yippi jag är inte ensam! 83 fast nu kom viruset, och jag har ingen att chatta med D; nea, när du ser det här.. SKICKAVIBB. Öh, okej kp.. Hm, random ba - jag tycker kp har blivit sämre, de fokuserar ju sig bara till mindre barn ._.

Kyla och te

Jag ska nog ta och koka mig lite, te haha. Det är väldigt kallt inne i mitt rum nu, så jag tror jag ska krypa ner under täcket. Vad har gjort då, när jag inte har bloggat? jag har kollat på tv, vilat läst osv. Och så har jag fryst. Det är så kallt!! hjälper inte med två täcken, typ. Stackars mig.. Men nåja, nu ska jag koka te och läsa kp! ses..

j

Glass

Tihi, mamma sa att jag fick ta glass så nu har jag ätit lite regnbågsglass :love: lite random ba - jag tycker mest om det gröna på "regnbågsglassen" och har alltid tyckt ( grönt är skönt! ) men nu har jag faktist börjat dra mig lite till den rosa delen, för den är ju också god.. Hm.. Vänta nu? gör jag ett inlägg om glass? hahahahaha. Min blogg börjar spåra ur lite..

Sjjuuk.

Jag är hemma idag, är lite smått sjuk. Ligger med datan på magen och har kollat på ett trueblood avsnitt :thumbup: en bra sak med att vara hemma är att man får god lunch istället för spya skolmat. Och att man blir lite omhändertagen, haha! men jag är inte så sjuk, mer trött varm osv. En lätt förkylning om man ska vara exakt. ^^

Lyrics grej.

Det här är det mjukaste jag lyssnar på, men ja iaf här är texten. Så underbar! :love:





Tio dagar är kvar, hoppas du har
Köpt en biljett till månen
Ingen räddar dig nu, snart är det slut
Göm dig i källaren för

Ingen kommer undan, inte ens i Sverige

Fyra dagar tills du, jag och din fru
Och dina djur är borta
Ring och säg 'förlåt', kramas och gråt
Håll dina barn i handen

Ingen kommer undan, inte ens i Sverige
Ingen kommer undan, inte ens i Sverige

Fort, gräv dig en grop
Hoppas och tro, även om inget hjälper
Alla pengar du sparat, kommer du snart
Aldrig att kunna slösa

Jag ska skriva på min bok nu, puss!

Sjukhus.

Jag har en konstig förkärlek till två saker, jag tänkte skriva lite om dem. Nåja, vi får se om det blir kaos eller inte ;) okej vi börjar med den enklaste förkärleken, mördarkaniner.

Sen jag såg Monthy Python har det bara suttit kvar, mördarkaniner. Jag dog nästan av skratt första gången jag såg filmen, och mest tyckte jag om mördarkaninen. Just det, den söta lilla kaninen, som ett blodigt monster? haha.. Men nu till den lite svårare kärleken..

Sjukhus. Just det, sjukhus. Ordet vaccin, infektion tycker jag också om, det liksom börjar kickla i hela kroppen, som det gör när jag ser hästar. Så om man säger såhär, om någon behöver kolla sig på ett sjukhus följer jag med. Iaf om jag orkar/kan och såklart att jag känner den som går dit. Så sjukhus är också love. Det kan bero på att jag älskar house, eller för jag har läkarblod i ådrorna.

Tillbaks!

Nu har jag varit och ridit. Jag fick Susie, och det gick väl OK. Och idag fick vi våra resultat från väderprovet, och jag blev inte nöjd. Medelresultatet låg på 31,5 och jag fick 31. Herregud, inte ens medelpoängen, jag som brukar få ganska hyffsat! Ni som inte vet är jag en stor vinnarskalle, och vill få bra resultat också för att..

Jag kanske vill bli läkare.

Bloggiliblogg.

Jag är beroende av att blogga, så jag skriver ett inlägg till. Om vad? kanske lite filosofi. Näääääääää. Okejdå, jag skriver en liten rad helt enkelt nej faktist, jag pallar inte just nu. Det är kallt och jag orkar ej koncentrera mig så mycket.. Så jag skriver en liten gilla och hata lista.

  • HAT SAKER
  • Godis papper som man sliter och sliter med, men sen när det väl går och öppna trillar godiset ut.
  • Wb emo musik, hata !!
  • Bildagbokens fokus, alla är ju ute efter att göra reklam för sitt utseende eller få lite webb cam?
  • Bloggar som bara skriver om mode.
  • När Ben biter mig i sina videobloggar

    ÄLSK SAKER <3

  • Popcorn med popcorn krydda <3
  • Bio, när man skrattarmycket. Eller blir sjukt rädd, vilket som :3  

    *SVORDOMMAR* DET KOMMER JU INGA PRICKAR LÄNGRE?!!?! AJA PUSS HEJDÅ

 


Ridning

Ridning idag, haha. Och idag ska jag fanimej rida, för nu har sprutan slutat värka. Det är väl bra, iaf :thumbup: jag kommer nog få Wille ( extra extra för alla no lifers ) för jag hade honom förra gången. Men det regnade idag igen. Jag gillar inte det här klimatet nu, fuck det. Det var sjukt kallt också, och jag satt bara i min hood och sa "protest!" under "rättegången"

 

Lite till för er nolifers - jag vann. Den åtalade anklagades för mord på Lisbeth Salander. MAHAHAH


Elevens dal, onsdag.

Hej! har precis skrivit klart en artikel, så nu får jag vara ute på internet. Maha! Isabella hänger lite över vad jag skriver, men aja.. ;) Vad har jag gjort idag? typ inget. Jo jag har spelat upp en rättegång på rasten, jag var åklagaren/hennes advokat. Det var ganska kul, och Mathilda som har advokatdrömmar sken. Haha :love: men linneA var sjuk idag.


Kiwi får en att lugna ner sig

Visst är jag bäst på rubriker? aja nu har jag startat om datan, och gick ut för jag var rastlös.
Och mamma hade köpt kiwi :'''3.  Och nu funkar skype/msn/spotify också.
Och ljudet. Och ja, jag funkar ju också ganska bra. Kiwin fick mig att coola ner. Tack kiwi! :love:

Teater, typ snö och..

Jag var på teatern. Innan det S N Ö A D E det. Faail, jag menar när vi åkte bil dit. Det snöade?!!? jag blev helt chockad, och matte med. I april? asså vafan.. *svordommar* men till teatern nu rå. Det var kul, vi börjar få mer "samspel" nu och det börjar bli som en riktig klass liksom.
Och vad gör jag nu? jag har precis kommit hem.. Jag försöker få min spotify att funka och ska kanske vara med i sydsvenskan, på grund av att vi träffade Mårten Sanden.
Mitt spotify funkar inte D:
"Spotify svarar inte"

Mathildas data.

Nu sitter jag på Mattes data, hon har en liten minidata haha! :D men vad har gjort idag då? vi var på bibblan och träffade Mårten Sanden, det var kul. Han som har skrivit patrindeckarna, ni vet? och sedan har vi haft ja vanliga lektioner, bild om jag ska vara noga. Sen följde jag med Mathilda och nu sitter vi här med varsin data :) ´JAG HAR FAKTIST ETT LIV, BARA SÅ NI VET

Skypee.

Jag skypar med AnnA. Det är kul :'3.

Tjejouren e en bra sida.


En bra låt..

Lite random bara..


Patti Smith Group - Glora. ÄLSKA :love: :love: :love:

Ett onödigt inlägg om "jag stör mig på saker"

Öh, ja. ska skriva lite swsisis nu, så ni får hänga med så bra ni kan, haha. Vi börjar med en väldigt onödig sak;

:PpPppPpPPPPpp

Shit vad jag stör mig på denna smileys. Och det jobbiga är att det finns flera facebook grupper som har den här smileysen i slutet. USSCCCH. Ja, jag lägger ner lite av min tid på att skriva om en smileys, haha.

Tjuvrökande fjortisar

Ja, vem gillar dem egentligen? som i malmö festival, alla konserter var ju överfulla av smygrökande fjortisar, men playboy halsband. Usch! asså vafan, de tycker säker att det är äckligt men gör det ändå?

Folk som kommenterar ens utseende

Ingen kommentar.

Bandet Tokio Hotel

Wb emo, så in i.. Ja, inte så många kommentarer om det här. Faail x3

Wb kissie bloggar

Det finns en kissie, bara en. Ehe.





Tillbaks.

Hej! om ni undrar vrf jag inte har bloggat så är det för jag har varit ute på stan med Linnea, det var mysigt! så nu, klockan fem ca, har jag kommit hem. Vad har jag gjort under dan då..? typ gungat och pratat. Seth har snaggat sig, lite random ba. ( En kille i min klass ) Han ser krimiminell ut :c och ja.. typ hejdå :33.

Godmorgon!

Morning. Jag är klar nu, så jag kan nog blogga lite, eller nått sånt. Men det mst gå snabbt för jag ska snart gå till skolan. Och vad ska jag göra idag..? syslöjd, lektion lektion idrott. ( alla sprängs av överbelastning nu, jag vet ) ögglar mig igenom Bens inlägg och.. Ser att han har gjort en fuck you video? haha.. Aja, ha en bra dag så uppdaterar jag mer senare! :)

Glass och bok ♣

Ligger i sängen men datorn på magen, och har precis ätit lite glass, yummi! men nu ska jag nog läsa lite i boktjuven, en jätte bra bok som kag rekomenderar alla att läsa. Väärkligen. Har berättat om min dag, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva på de här andra raderna, haah! nej men. Ska ta min bok nu, och läsa.

Puuuss.

Glass och bok ♣

Ligger i sängen men datorn på magen, och har precis ätit lite glass, yummi! men nu ska jag nog läsa lite i boktjuven, en jätte bra bok som kag rekomenderar alla att läsa. Väärkligen. Har berättat om min dag, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva på de här andra raderna, haah! nej men. Ska ta min bok nu, och läsa.

Puuuss.

VIRUSJÄVEL

Min data blir helt paj ibland, så jag mst starta om den. Pågrund av ett virus shit! faaaan faaann faaan. *Svordommar* *elaka smileys* *kon kommer in * *lol whuut? * haha. Okej, men virus jävel, jag har en bild till dig.

Nej. Det blir för mycket med en bild där jag räcker fuck you.

Eller?

ahaha. Skriver det istället;

Fukk yöh!


Buggs.

HAHAHA. När jag o anna körde sims gjorde vi massa fuskkoder så gubben liksom simmade i golvet. Alla har nog gjort den, jag vet men ändå x''3. Men sen lyfte vi upp han ur poolen, och då stog han upp, och sjönk ner igen?! haha. Ska se om jag har några bilder på det, hahhaha..

Nej. Hade inte det D:

Bye.


Tåg.

Har precis vinkat av anna, som jag skulle träffa idag. Det var kul :thumbup: vi var mest på stan, spelade the sims osv. Och nu sitter jag här hemma, ska nog gå in på min syrras blogg ( yeah, intressant att veta det ) och så. Kort inlägg, men jaja.


VIDEOBLOGG2- MED ANNA.

Asså, den är inte så seriös om man säger så, fast enligt Anna så.. Aja here it comes! *trumvirvel*


Jag ska tydligen inte ha tråkigt idag.

Jag ska träffa Anna. :33.
Och ja, oroa er inte.
Pappa ska följa med för att se att det inte är nån peddofil.
Hennes blogg ; rrandigkossa.blogg.se.

Jag ska berätta lite mer om mitt liv, hade jag tänkt. Jag föddes *trumvirvel* 1999 09 februari. Söndagsbarn. Pang, känn på den. Jag är bara elva :D

Fast det kanske ni hade räknat ut?

Hiss och Diss.

Inte för att nån bryr sig, men jag har tråkigt. ( lyssnar på Patti Smith Group - Gloria just nu ) så, hiss och diss nr 2. Ja.. "punkt"

ss
  • Coco Chanel. Sen jag såg filmen förstår man lite om hennes uppväxt, bakgrund med mera. Och att det inte bara var ett märke.
  • Musik. Jag har hissat det, tror jag. Men det är ju helt underbart, att man kan lyssna på det osv. :D
  • Patti Smith Group - käärlek!
  • Nu  när det börjar bli varmt.

  • Folk som är smala som säger " fan vad tjock och ful jag är " stör mig på det.
  • Idioter som te.x skjuter katter i huvudet och dödar delfiner!?
  • Skolor som säger att den är demokratisk, och sedan lyssnar dem inte på en?
  • High School Musical. :thumbdown:

Sunshine.

Godmorgon! här sitter jag och tittar ut genom fönstret, och bloggar. Och ja, lyssnar på musik. ( Blondie - Atomic ) Men visst är det vackert väder idag?! i alla fall här i skåne.. Hm undrar vad jag ska göra. Kanske sälja majblommor? *no life eh* och ja, jag har böjat skriva ordet eh fast jag knappt säger det in real :c. Aja, ha ett bra liv, så ses vi senare!

Frukost, here i come..

Videoblogg;

Eh, typ helt fail.


Min åsikt.

Om krig.

De flesta tycker ju att de strider för de kämpar för sin sak. Men eh, att gå ut att skjuta överallt är väl inte så mycket, hm kämpigt? hur jag nu ska jag skriva. Men över till ämnet, det fick många människor som te.x gandhi, som också kämpade för sin sak. Men utan vapen. Utan med  munnen, att tala. Försöka kommunicera fram ett bra val. För hur modigt är det på en skala att skjuta de man är oense med, på en skala? noll. Total feghet. Ja, de är kanske lite modiga då, som ger sig ut i krig, och kan bli skjutna. Men, det skulle vara lättare om de satt ner och pratade eller åtminstonde skickade brev eller nått sånt?


Wb kreativ sak :3

Hej! ni vet min wb kreativ sak? har fått in en kommentar, haha!

A: Rita en randig ko :3

Okej! :3

ss

k

Ska kanske göra en serie om Polkagriskon.. Som är ensam i frankrike. Aja, detta var det första "riktiga" inlägget i Wb kreativ.



50 tal ♥

Jag har blivit otroligt facinerad *hur det nu stavas* av 50 talets kläder. Otroligt vackra/söta! skulle nog inte bära någon av dem, men.. Otroligt fina iaf. Har också en dragning till pinupporna i femtio tals style *suck*

Själv har jag 50 tals brillor ;)
Men till en annan sak nu - kollade på ett True Blood avsnitt. De senaste, säsong 2. Men det var ju okej ^o^ ganska bra, fakist.

Hej hej.



Umg inlägg.

Iben hade köpt sin vanliga "lördagsgodis" påse. Och jag hade fått en normalstor påse med bilar. Och i hennes påse låg en minimal bil påse?! riktigt lol whut. o.o Sedan har jag dött av ägget, msn ägget dödade mig. Sen återupplivades jag. :c aja, här kommer bild på ibens ( min systers ) minimala påse ;

Kao Panda  Emoticon

e

Malmö.

MSN Bunny  Emoticon


Har varit i malmö! :love: jag var på moderna museet med Matte, det var kul. Det var fint, ska jag säga. Och nu har jag precis ätit pizza, haha :) men det har varit en kul dag. Vet inte vad jag ska göra sen, dessvärre D: inget bra på tv, nana. House borde gå. Ska faktist spara ihop till säsong 3, och fyra. Då ska jag nörda mig egenom det också, och iakta sjukdommarna. - jag vill bli läkare ni som har missat det -



Svar;

Hej! tänker svara på en kommentar jag fick av "matilda" -" bra blogg :D läste att du gillar timo, ska du se han på Liseberg?"

Nej jag ska inte se honom på liseberg :c ska du?

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/04/04/55/32/3/aef6d866-7dd2-4075-b739-95cebe470d5e.jpg


Och sen ett litet dubbelinlägg, reccension på Coco Chanel:

Coco Chanel
. . . . . prickar, alltså stjärnor.

Alla känner väl till Chanel märket? nästan i alla fall. Denna film handlar om Coco(Gabrielle) Chanel, men livet innan hon blev känd. Väldigt svår att förklara, men ja den var underbar. Fransk tal får pluspoäng också, maha.
Jag suger på reccencioner, men skit samma. Den var bra, och ni borde se den.

KLART SLUT

Fetlänk.

Dina har gjort en blogg.

http://blaackapple.blogg.se/ - feetlänk. :)

Dagens låt.


Kiss - I was made for lovin you


Planer inför dagen.

Ska nog skriva lite "planer inför dagen" nu. Har tråkigt, så jag gör det :D Vi ska kanske åka till Moderna Museet idag, och sedan fika. Har inte varit där i år, de har väll typ byggt om? aja, vet inte riktigt. Vädret är inte så fint, jag som hade hoppas på det.. *suck* och senare på dagen/kvällen så är det ju lördag. Goodis? ja, typ.

Lewl.

Hej, ska skriva lite i den här kategorin nu. Har hittat lite sanningar om mig själv. Hahah ;P
  1. Jag har lika lång tunga som han där i kiss, Gene Simmons? :D
  1. kiss :d



2: Min musikstil har ändrats sjukt mycket det här året. Från Veronica Maggio till The Clash, Sex pistols, Kiss u2 m.f.
3: Jag har dragningar till Jokern, o Edward Scissorhands.

slut.

Godmorgon,

Godmorgon! jag vaknade ytterst tidigt idag. Drömde också en skum dröm, haha. Det ser inte så varmt ut, om man tittar ut genom fönstret. Grått o så, jag som vill ha lite sol!

Och vad gör jag annars? hm.. letar bloggdesigner ;)

Popcorn.

Väntar på att popcornen ska börja poppa, yummi! vi har varit i videobutiken och hyrt en film, Coco Chanel. Det kommer vara franskt tal, och jag har ju en liten förkärlek till franska, frankrike överhuvudettaget. Det ska bli mysigt! :love: kanske skriver en film reccencioon sen, vem vet...? ;) aja, nu börjar popcornen att poppa!

xoxox

Fredag ~

Idag är det fredag, och jag kommer fortsätta blogga även fast staisken suger, eftersom det är för mig själv jag bloggar, och inte alla andra. Aja, idag är det fredagsmyys. Jag är hemma själv först nu, väntar på att mamma ska komma hem. Men det är okej, jag gillar faktist att vara hemma själv. Men inte förlänge.. ^^

Dagens låt - Timo Räisänen about you now.


Torsdag.

Ja, typ wb Linneas rubrik, men skitsamma :D skolan var okej idag, jag hade lite ont i armen, men jag klarar mig ju alltid, haha. Gungade som vanligt på den stora gungan, maha. och vi blev inte inkallade till fröken idag, i alla fall. OCH JAG HAR SÅLT MAJBLOMMOR. ( hur många inlägg har jag skrivit om just majblommor, haha? ) Tågstationen, wiiih. :3.

Virusjävel.

Fika och majblommor! ♥

Hej! har varit och fikat med linnea, och sen sålde vi majblommor. Det gick faktist skitbra, har inte räknat hjur mycket vi tjänade samanlagt, men mycket i alla fall.. Så ett tips - gå till tågstationen. Man ska inte fråga dem som springer också, hehe. Ska på nån konstig cirkus idag, så det blir inte så mycket bloggande.

Puss!

Asså vafan!?!

Vad tänker vi tröga människo jävlar egentligen?! gick in på sydsvenskan och hittade en artikel. EN KATT HAR BLIVIT SKJUTEN I HUVUDET, TIO SKOTT!?!!! Hur fan tänker man, och dessutom måste ägaren till vapnet gått nära, eftersom skotten var djuupt inborrade. VAFAN? vet inte hur jag ska beskriva det här, men asså.. Vad har den där katten gjort mot dig huh? inget. Katte överlevde, tack o lov.

Och delfinerna i japan, vafan? och hajarna? och alla andra.. Asså jag är i uppror just nu.

LÄNK TILL ARTIKELN http://www.sydsvenskan.se/sverige/article687392/Katt-skots-med-nio-skott.html

Min kattstalker är tillbaks!

Naaw.. Har saknat den :love: H*n hade inte kommit fram till flera dar, men nu när jag där så stog den där igen, och kelade. ( den har ett halsband, är ej hemlös har sätt ägarna) Var rädd att dem hade flyttat, men neej <3. Nu är jag lite glad.

Detta var ju inte så intessant att läsa, ska jag lämna en fotobomb..?

Men nej, hittar inte överförings kameran.

nanan.

Jag har skapat en grupp på facebook.

THE CLAASH <3

Kärlek på dem, liksom. Och på u2, och på david bowie. Men åter till saken. Jag ska inte rida idag. På grund av sprutan. Usch usch. Har varit ute lite och sålt majblommor. Gick väll sådär. Men det var kul iaf, :) och så ha jag och Linnea skrivit klart vår artikel, noom noom!

Heeeej c:

Hej snela hästar, jag sitter här hemma just nu. Och har sjukt ont i armen. Sprutjävel :c. Aja, ska kanske inte rida på grund av den.
På grund av att jag har ont i armen!!
Åh :c.
Vad har jag gjort idag? Eh. Typ varit i skolan.

The Good Wife

Det är paus just nu, så jag ska skriva lite. Kollar på serien The Good Wife eftersom House är slut :c . Men den är ju ganska bra. Det är en slags advokatserie, men orkar inte förklara den just nu. Men den är bra, iaf. Advokat grejs, men  inte lika bra som house :C.

Längtar tills nästa säsong av det..

http://alternatebinkyality.files.wordpress.com/2009/10/the-good-wife-02.jpg

Hemma från teatern.

Hola allihoppa. Jag har precis kommit hem ifrån teatern, som ni kanske kanske kanske ser på rubriken, men vi säger att ni inte ser den så jag måste skriva den igen här nere.. :P Nä men.. Det var kul, men det är bara fyra ggr kvar tills det är premiär. Hur det nu stavas. Jag spelar en jävla lärare D: dessutom är jag minst i gruppen.

Men jag har många repliker :'3

Majblommor

Har varit och hämtat mina majblommor, och sen gick jag och mathilda ut och sålde lite. Jag har redan tjänat 100 kr, mihi ~ det kanske är för jag är ubersöt och ler skitmycket? aja.. Det har varit lyckade affärer iaf. Inte fullt lika läskigt som jag trodde. Tanter är dessutom bäst att fråga. De ler och så plockar de fram sin plånbok. ^^

Beeeen..

Ben, min koala har hittat sitt jobb. Han har en blogg, som ni kanske inte vet. Benslife.blogg.se. Aja, han blev tagen av polisen av okänd annledning, så han kan inte lägga upp videon på sin blogg i ren personlighet. ( jag har gjort det åt honom ) men aja, här är hans "video".


Hahaha.

Jag snor massa smileys från Nea just nu. Men hon tänker inte visa mig några fler D: så det är dumt. Nanana.men nu tog hon en av mig.. Haha. Så vi kanske är kvitt snart? puuss på er läsare. Vänta! ska skriva sak till.. Fast det jag glömt så vi skippar det.



PUUSS
Kao Panda  Emoticon Kao Panda Smiley Kao Panda  Emoticon

Tisda'

Tiiisdag. Jag är irriterad på "kompis"gungan. Att det ska bli så jävla mycket bråk för en ny sak.. ._. Orkar ej ta upp det, men det var iaf om gungan. Teater idag, wiho! :) och så den där nya serien, The good wife.. Ska nog se på den. House säsongen är slut D: aja puss hej.

Godmorgon, Lund..

Hej allihopa. Jag åt och klädde på mig ganska snabbt idag, så jag hinner blogga lite :) det är väll bra? ska fika med Nea på torsdag, det ska bli kul! :love:

Schema för idag;

07:30 - Äta
07:35 - Klä på mig
07:45 - Klar, bortstar håret har datan osv.
08:05 - Gå till skolan
09:30 - Rast :)

Och sen massa lektioner, såklart.  ( och teater!! )


Vill ha stuffs.

Här kommer lite vill ha stuffs.

http://designblurb.com/wp-content/uploads/2008/07/dark-knight-joker.jpg
Jokern <3


http://elinblogg.blogg.se/images/2008/sail_12410392.jpg

Sjömansklänning <3 helst en vit, men en blå funkar också.

http://www.bronk.se/shop/images/Tshirts/Mens/joinfreaks.jpg

Join the Freaks tröja. Bronk.se

omg wtf bbq

Finns att köpa här http://www.bytelove.com/bytelove-clothes/geek/omg-wtf-bbq/prod_6.html









Excuse..

Glömde skriva om Paow och Hugo Rosas. Paow skippar vi just nu, men jag kom på en sak om hugo rosas - Han är lite som Jacob Black, tar av sig tröjan hela tin. Själv gillar jag inte honom så mycket, alla har ju sina fördommar? aja, skriver lite om Paow då. Jag tycker hon verkar ganska.. Ja trevlig. Men hon är bara Sexton och dricker för mkt.. Men hon är iaf bättre än Dessie.

Ciaw!

Meh.

Jag är då dum. Ligger i sängen o känner att jag måste gå på toa, men ändå ligger jag bara ner och orkar inte resa mig upp.. Haha. Lat man blir då 8>


- kort inlägg -

Asså.



Shit vad jag är snurrig just nu o.o Är det måndag eller tisdag? har tappat bort mig helt...!





ss

Videoblogg..

Men Ben! :D se o njut (Y)




Pappa.

Pappa blir alltid så glad när han har laddat ner något nytt, cool sak till sin iphone. Han går omrking och ler och måste fotta saker, osv. Te.x när han fick sin iphone( stavning?) skickade han massor av onödiga sms, te.x " jag går och handlar nu " "jag går ut med hunden" Haha. Men det är mysigt, på nått sätt.

Nu ska jag vara härmis.

Ja, jag är typ trött och vill blogga. Men vet inte vad jag ska blogga om, så jag ska vara en liten "dessie" copycat ( D: ) och ha en "detta händer absolut inte" lista. Dömm mig inte, maha.


hej

1: Jag blir en fjortis?
Usch fy fan. Mig som en fjortis? det händer inte. Det kan jag svära på, jag lovar. ( även fast ni inte vet hur jag ser ut.. Min stil är ganska långt ifrån fjortis iaf )

2: Jag tycker house börjar bli tråkigt?
Det kommer inte hända. House.. Jag bara nördar serien. Mycket.

3: Emd blir mitt favoritband..
Usch nä!
http://www.angarydsbladet.se/wp-content/tomte.jpg


Hellu world!

Hej :) är hemma nu, har ätit osv. Vad har jag gjort idag då? skola.. Syslöjd osv osv. Tror rubriken är felstavad, men vi skiter i det!

Och sen vår - Shit vad skönt, det är varmt! äntligen, efter denna.. Ovanligt långa vinter. Det brukar ju aldrig vara nån snö, kanske lite is på juldan. Men nu var det ju.. Alltså vissa blev ju insnöade! ( jag blev inte men det var nog för att jag var i australien över julen )


Kram

Blabla inlägg.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag vill blogga, eftersom jag inte har bloggat sen i lördags, och då gjorde jag bara två inlägg. Men nu vet jag, jag ska skriva vad jag tycker om de mest kända bloggarna. Jag har ju tråkigt, så ja.


Egoina

Alltså, Egoina är helt okej. Jag läser inte henens blogg så ofta, men när jag väl klickar mig in på hennes blogg så är den.. Ja underhållande. Hon är skön, och det känns som hon bloggar för hon tycker det är kul, och inte för pengar osv.


Kissie

Jag läser henens blogg, följer den. Men den är underhållande, man blir smått sur för alla operationer, all liksom.. Elakheterna. Men den är underhållande, och så. Däremot vet jag inte om det är en rollfigur, eller om det är hon själv.

Foki

Jag läser hennes blogg också, jag gillar hennes blogg. Den är inte fullt lika underhållande som kissie, men man.. Blir facinerad - hur det nu stavas - av hennes tips, eller hur man säger.

Kenza

Nanana. Vi hoppar över henne, läser inte bloggen.

Blondinbella

Hon är väl, okej. Men lite tråkig, tycker jag. *kort info*

Ladydahmer

Min favorit! rekommenderar henne värkligen. Hon har underbara åsikter, och är liksom inte en.. "underhållninsblogg" som de flesta. Utan riktiga åsikter. Vetinte hur jag ska beskriva henne, men när man läser den tycker man en egens blogg är mesig.

Ni som inte vet hemsidan - Ladydahmer.blogg.se



HITTA INGEN BILD D:


Come back.

Nu är jag här igen, har ni saknat mig? *tih* nej jag skämta. Dissa de första raderna, ni. Men vad har jag gjort? varit ute på landet, varit på flora.. Ja typ det. Men nu är jag hemma igen, med min egen dator och ett snabbt nätverk! så nu ska det bloggas. Så en onödig till bara - min volymkontroll pajade nyss. D;

Urkk.

Jag gick tillbaks till min första blogg, och usch vad den var dålig. Grammatiken var helt fel, och ja.. Inläggen var en plåga att läsa. Undra på varför jag inte fick så många kommenterarer.. haha. Sen gick jag tillbaks till min andra blogg, den var ju någorlunda okej, men.. Den här är nog den bästa jag har haft hittils.

Flora sov D:

Godmorgon!

Ja, jag har tagit pappas data. Men aja, vad hände igår då? jag och Flora åt på en thairesturang, Yumi! Sedan såg vi lite på tv, och åt cheesebolls. Sen gick hon hem, och jag låg och läste ett tg. Alltså inte världens intressantaste dag, men kul var det  i alla fall! ( vi körde sanning eller konka också, haha ) Men nu är det lördag, och jag sitter här inne och hr tråkigt. Ska nog gå över till Flora snart!

Ni får sörja lite.

Diss på rubriken, men jags ka skriv alite snabbt nu. Keii? det är nämligen så att jag ska åka ut till landet i helgen, utan dator. Så jag kommer inte blogga någoting alls ( kanske ett inlägg från pappas dator ) under den tiden. Okej, vad har hänt annars idag? jag har varit skitsur på en så kallad "lärare" med Maja o Nea. Orkar ej ta upp mer nu, haha. Men det handlar om den nya "kompisgungan" men inte så många har blivit kompisar pågrund av den, haha. Och vad har hänt mer? ingeting speciellt, gympa musik osv osv. Önskar att det var lite mer spänning i mitt liv, så jag hade något att skrivaom.. Men nu är det inte så, så jag får tråka ut er lite till :3


Merde maintenant It's Raining Again

Rubriken är på franska, bry er inte om den. Men usch o fy, det var vackert väder alldeles nyss, och nu regnar det! Jag gillar inte regn, om det inte är sommarregn. Och då ska det vara varmt när det regnar. Men nu är det grått,och det  r e g n a r. Vad hände med solen, och våren...?

Vår.

Det är vår nu. På riktigt liksom. Det är koolt. Och skönt, framförallt. Och sen är det ju sommarlov om två månader, och det är ju jätte kul! :D älskar faktist sommarloven. Det är varmt, jag kan bada.. ( för jag är ingen bakkruka ) Och så är vi på landet. Flora och Dina är ju där, det ör ett plus. Men det jag gillar mest är nästan lugnet, inte alla stadsvrål och så. Men det är ju sant, det skulle ju inte vara lika kul om inte jag hade kompisar och hästar där. :P

Lady GaGa..

Kollade nyss på Telephone videon. Jag har bara en sak att tillägga - Vafan?

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH

Jag är medlem på en sajt, kpwebben. OCH DÄR VAR JAG MED I EN ÄGGTÄVLING ( FINASTE ÄGGET? ) OCH JAG KOM TVÅÅAAAA. ELLER, DET VAR FLERA TVÅOR MEN BRY ER BARA OM MIG! Det här ägget var det jag skickade in;

x
Just denna bilden ! Fett glad man blir :D

Okej.

Jag har bestämt mig. Jag ska fortsätta blogga, men då vill jag att ni skriver en kommentar då och då. Okej? Men åter till bloggandet. I går, var jag helt virrig. Jag tog mina rostade mackor och mjölken i handen, och öppnade kylskåpet. Men jag la in mackorna istället för mjölken. Och sen, massa andra saker. Men jag ska klistra in en liten fundring jag skrev igår, men på min andra blogg. Keeii?

And you know that. Ja, allt handlar om pengar. Är ni chockerade? nej. Alltså, såklart är familj, vänner mfl jätte viktiga för psyket, men utan pengar.. Kommar man ingen vart. Man hamnar kanske ute på gatan, och då är man ju inte så populär? eller så letar man desperat efter nya jobb, men hittar inget eftersom du inte hade pengar nog till en utbildning. Det är ju inte så frestande, allternativ precis. Några kanske tänker "Nä men familjen.. " familjen är viktigt, för det första. Men utan pengar kommar man ingen vart i livet.
Ni som inte fattar, här kommer ett litet "kretslopp"..

Du föds. Du matas, osv. Men om inte dina föräldrar hade haft pengar nog, hade du nog svultit. Eller kommit in på barnhem. Så var den saken klar, man behöver pengar från början. Sen, som tur var, hade dina föräldrar några slantar så du klarar dig. Sen är det dags att börja skolan, och du är förväntansfull. Men du skulle fått sitta hemma, och arbeta om inte dina föräldrar hade haft PENGAR till det. Men nu hade ju dina pengar tillgång till detta, så du klarar skolan. Sen är det college/gymnasium. Om du inte har pengar till det, blir det ingen utbildning, det leder till inget jobb, inga pengar.. osv.

Mummel.

Alltså. självklart vill jag fortsätta blogga. Men det är tråkigt, när ingen ger kommentarer, knappt några läsare.. Elden måste ha mat, för att leva kvar som jag sa i förra inlägget. Och det är ju tråkigt, men det brukar sluta med att jag gör en ny blogg, när det inte går bra. Och så går den bloggen bra i nån vecka, sen slutar jag få kommentarer. Läsarna sjunker. Så, jag kommer nog börja blogga igen.

FY SKÄMMS!

Jag skriver så otroligt tråkigt och skriver om dåliga saker. Usch usch, fy skämms på dig Zelda! men jag har en längre bloggtorka, kanske ska ta en paus ifrån bloggen, och börja blogga sen igen? för jag får knappt kommentarer, bloggen har knappt några läsare.. För att hålla uppe "elden" måste man få mycket kommentarer, läsare.. Jag menar då inte så mycket som kissie, men kanske nån kommentar per dag? för trollen måste ha mat, annars tröttnar dem. Så, jag ska kanske ta en paus ifrån bloggen. Inte sluta, men ta en längre paus. Kanske startar ny blogg ( det tror jag inte! ) eller bara väntar ett tag, och sen börjar blogga.

Pussheido

Uhm.

Dissa det andra inlägget. håller på at fixa med datorn, bloglovin och så. Men nu går det, i alla fall. Ni kan hitta mig på bloglovin, visst är det bra? haha, nä. Men jag skar ida idag, det ska bli kul. Och sedan.. Ja. Snart fredag, hejdå.

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1676886/liitenprick?claim=png7p3bduw7">Följ min blogg med

Skola.

Hej, sitter i skolan just nu. Vi har elevens val, och jag har data. Och vi får spela hela denna lektionen, fatta naajs. Så det första jag gör är att logga in här, och blogga lite. Vad har hänt idag då? jo jag har gungat på en kompisgunga. Den är kul, det var bra av skolan att köpa in den, tycker jag. Vi har haft teknik nästan hela dagen, eftersom vår lärare är sjuk. Helena, vår gammla lärare har vikarerat, wiho!


Kanske är dags nu?

För en liten hiss och diss.. Mm.
ss
  1. Tim Burton. Jag har inte hissat honon i nån blogg tidigare, och så.. Men han gör i alla fall sjukt bra filmer, så en tummen upp till honom! ( film tips - Edward Scissorhands Sweeney Todd Alice i underlandet.. Bl.a )
  2. Komplimanger. Man får dem sällan, men när man väl för de.. Man blir helt glad!
  3. Sommar. Jag är ett vinterbarn, men.. På sommaren kan man göra så mycket mer saker, rida utomhus.




  1. För filmer som man så gärna vill se, men verkar för läskiga.
  2. När datan hackar.
  3. Djurplågeri, jag behöver inte förklara.


Tisdagar är bra.

Ja, de är superbra. För det första är det teater. Och sedan är det ju house. Lalal :love: det är bar ao älska house, det går ju inte annars? Maha. Men jag tycker om lördagar också, men tisdagar.. Man är inte ledig, men jag har teater, och så är det house.

Men house är snart slut. För säsongen. Buhu D:

Varning för kort inlägg.

Jag har skaffat twitter! Znusmumriken.
Ni får gärna kolla in;)

ee

Kärlek.

Asså, jag blir ofta "kär" i lite.. Konstiga film karaktärer. Inte som Edward Cullen, fanen. Det är ju helt sjukt. Men ni vet, typ gillar? jaja. Jag ska ta upp några som jag har gillat det här året, och halva 2009.

Edward Scissorhands

Jag tyckte väll synd om honom, på nått konstigt sätt. Men filmen är ju underbar, så ja.. Och Johnny Depp.Spelar.Ju.Så.Braa. Men så ja, jag hade en crusch på Edward i typ.. Två månader.

http://www.horror-asylum.com/blog/uploads/Edward2.jpg


Jokern

Ja, om man backar tillbaks några inlögg ser man att jag har skrivit om honom.. Men jokern, varför gillar jag honom? det kan vara för att han är ett sånt underbart knasigt psykfall, och så är han ju.. Åh. Men jag kanske gillar typ ärr och så? haha.
http://static.blogstorage.hi-pi.com/photos/amandla.bloggspace.se/images/mn/1221755851/Jokern-i-Batmanfilmen.jpg



V

Och nu har jag fått en liten liten liten crusch på V i v för vendetta. Nanana. Men jag vet faktist inte varför jag gillar honom, har faktist ingen ide.

http://actionflickchick.com/superaction/wp-content/uploads/2009/11/V-for-Vendetta-751826.jpg












Pussheido

Ang. Fördommar

Punkt ett - alla har fördommar. Man är fan inte mänsklig om man säger att man inte har fördommar. Jag har över tusen, jag tror tillexempel att de med fuskblont hår och smink är diviga och att.. Nä, jag ska inte ta upp allt i bloggen. Men åter till punkt ett, alla har fördommar. Om du tänker på det får du säkert upp över tio, och det är bra. Det är männskligt.
Punkt två - jag menar inte att man ska tro på sina fördommar. Man har dem, men man ska inte låta de liksom.. Öh, jag menar i alla fall att man har fördommar, men man ska inte leva på dem, om man säger så.


Tack o hej.

V för Vendetta.

Jag håller på att se V för Vendetta. Har alltid velat se den, vet inte varför. Men mamma hade varit så gullig och köpt filmen, så vi håller på att se den. Asso, sök på wikipedia om ni vill veta vad den handlar om, för jag orkar inte skriva just nu. ( Så mycket i alla fall ) Men den är bra, en sålänge. Jag tycker om V. Nanaanana. Men jag ska skriva en sak, ett litet lyrics. När V sjunger, i början. Typ.

Remember, remember the fifth of November,
the gunpowder, treason and plot.
I know of no reason, why gunpowder, treason
should ever be forgot

Guy Fawkes, 'twas his intent
to blow up king and parliament.
Three score barrels were laid below,
to prove old England's overthrow

By God's mercy he was catched,
With a dark lantern and lighted match.
Holler boys, holler boys, let the bells ring,
Holler boys, holler boys, God save the King

Och här är trailer ;

Godmorgon.

Jag är uppe tidigt, och imorgon är det skola.Nananana, jag vill ha lov längre. Mycket längre. Typ tre veckor? det skulle vara jätte skönt :D Men jag ligger och kollar på tv, typ slaisar. Och klockan är bara nio, jag vaknade åtta. (o.o ) Så det är ganska tyst här hemma nu, mamma är på jobbet och Iben fritis. Och jag ensam hemma, med maxi :love:

Blå vägg.

Jag har sådär, lite tråkigt nu.
Ni vet bara lite, lite tråkigt?
Man håller inte på att dö, men man tycker det är tråkigt ändå.
Jag ska försöka komma på nått att göra.
Men det kommer nog sluta med att jag spelar The Sims, eller har datan.
Nanana.
Detta blev en konstig text.
Hej svejs!



Usch.

Jag gör ju ingeting, hela dagarana. När jag tänker tillbaks på mitt unga liv när jag blir äldre vad kommer jag minnas? självklart lite kompisar,hästar.. Men framför allt att jag sitter vid datan, tittar på tv osv osv. Men jag är uttråkad, gott folk. Rikigt uttråkad, om jag inte har några kompisar eller hästar i närheten. Uh fy, nej nu får jag inte bli deppig D: aja puss hej.

D:

Ja, kolla smileyesen. Jag döljde mig bakom en smileys. Nej men jag hoppas att ni föstsåt smileyn, var den betyder (o_o) men om ni inte förstår, ska jag förklara. Förlåtförlåtförlåt att jag inte uppdaterat har varit med FloraPora. Men nu är jag med lund, och mamma har varit i london.. Där hade hon köpt lite presenter. Jag fick en ko väckarklocka, shi vad den var söt! :D ( bild kommer )

Hej
Nanana :D

Klumpighet.

Jag är så klumpig just nu. Först i morse, tappade jag oboy i sängen. Lalala, jag är oskyldig. Sen nu, när jag åt nudlar eller, när jag hade ätit upp nudlarna, så tappade jag skålen i marken. SJälvklart gick den sönder (._.) kanske otursdag? haha. Nej men det är den här åldern typ.


Jag är mellan 11-15 år mer säger jag inte..

Hellue.

Nu har jag ridit, det gick bra men jag fick Wanja. Det var tur att jag åkte lite tidigare till stallet, för hon var jätte blöt + smutisig. Så.. Men de gick i alla fall bra. Vi övade ganska mycket liksom tempo, få hästarna att vara i bra tempo, och lite volter och dressyr grejs. Men det var kul i alla fall! så nu sitter jag här hemma, det är välidigt tyst för Iben inte är här.. Haha, nu ska jag inte vara elak.

Men nu är nudlarna klara!

Uppdate; de var inte klara, så jag kan skriva nått till. Jo, Dina åker tillbaks till stockholm idag. Tråkigt. Och det är skola på onsdag. Usch, påsklovet har gått så snabbt! Men nu är säkert nudlarna klara.. Bye!

Ridning.

Ridning idag då, med Dina. Lovika, tror jag, eller nä - hoppas - jag att jag ska få. Hon är min älskling <3 så jag ska nog bjuda på en till bild på henne.. Hon är värkligen supersöt, men inte så kelig av sig. Den här bilden blev inte så bra, men ja.. Hästen i bakgrunden är Jupiter.



I vintras, usch vad det var kallt då!

Säckpotatis.

Hej! :love: jag har varit ute lite i regnet, ganska mysigt. Bara tänkt lite, behövr lite ideer till min bok. Har jag sagt att jag skriver en bok? Fast handlingen säger jag inte, det finns elake grisar/copycats.. Jag ska vara på den säkra sidan, haha. Och jag hade en tråkig påsk. Fast massa godis, ofc.



Peeew.

Lite jag vill ha.

Ja, här är en bild på henne och Betty Boop. Betty Boop är den till vänster  och Lovika den andra! :love:



ÅÅHH..

Och sen en liten klänning, som jag absolut vill ha.. Dock vet jag inte var den finns att köpa :/

http://www.modellbilder.se/userdata/pics/fullsize/227500/227709f-luy.jpg


The sims och en näve ostbågar.

Har snabbt bytt ut godiset mot ostbågar, nu när det är slut. Men jag spelar väldigt mycket the sims, inte lika mycket som sims nördar, men kanske.. Minst fyra ggr i veckan? så det är ganska mycke. Så jag ska nog skriva lite fusk, för jag känner mig snäll just nu, i denna sekund. Haha ;) Okej då börjar vi..





Motherlode - Ja, det känner väll alla till? Penga koden, och som vanligt för att få upp fuskrutan, ctrl + shift + c.

Boolprop testingcheatsEnabled true - Ja, här får du tillgång till nästan allting, kan dra upp kemimätaren, kompismätaren osv osv.. Om du te.x vill göra din sim till en vampyr, håller du ner shift och trycker på person. Då trycker du på mer tills du kommer till "Make Vampire " Om du gör det här i kvarteret ( skriver in koden ) och sen skapar en familj och håller ner shift och N, får du lite nya kläder ;)

Maxmotives - alla blir glada.

Move_Objects on - Du kan deleta människorna, flytta dem till konstiga platser, osv.

Aging on/off - Sätter på och av åldrandet.

Forcetwins - mamman får tvillingar.

Boolprop ControlPets on/off -
Gör så du kan styra djuren.


Lite fusk :D


tackohej


Vårkänslor.

rena händer, smutsiga fötter. Sommarkänslor.


pussheido

Barnbordet.

Varför måste dem alltid placera mig vid barnbordet? det är jätte tråkigt. Bara massa snack om saker på bolibompa, osv osv. Så jag har lämnat bordet lite tidigare, nanana. ;) Fast jag målade lite också. Med Nils, en.. Sjuårig kille, men han har kostym, hatt med mera. Han är lite coolish, faktist. Fast ändå inte i samma liksom., Ja ni förstår. Han är inte världens roligaste att umgås med, så nu sitter jag här. Men åter till rubriken, varför måste de äldsta barnet också sitta med de yngre?

Mitt ägg.

Krymper. Nej inte själva ägget men innehållet. Usch usch usch. Men vi har påfyllning, Ha-ha. Nu har våra gäster kommit då, eller pappas gäster. Jag behöver inte prata så mcyekt, känner dem så väl ( dessutom är det bara vuxna och ett gäng småbarn ) så jag kan sitta här, ett litet tid till. Tills jag får däng av all tråkighet, och ser om Flora är hemma. Och bråkar med ****. Haha. Menvänta, jag fick en present nu..


Det var slaim! :D mysigt att hålla i, haha. Men nu ska jag måla lite till ägg :love:

PÅSK MED STOR Q, OCH QUET SKA VARA GULT.

Nu sitter jag och tuggar på godis. *Tugg tugg* Har hittat mitt påskägg, maha <3 det  var sjukt mycket choklad i det, och nu blir jag happi. Happy* Men vad har jag gjort hela dan? inte varit hos flora, för *** var där, och vi går inte bra ihop. Hehe. Så jag har skrivit på min bok, och typ.. Varit asocial. Buhu, nu när påsklovet håller på att ta slut.. Och så sitter jag inne igen. NEJ MEN VAFAN!!!! DETTA SKA JU INTE BLI ETT DEPP INLÄGG, DET ÄR JU PÅSK!


Och så skulle jag ju ta en assnygg bild, men webb cameran funkar inte. o_o

I kylskåpet..

... Står massor av godis. Men hallå, det är faktist lördag och påsk.. Så.


dd




Alltså, mitt drömjobb.

Jag ska nog vara lite seriös, och skriva vad jag helst vill jobba med, när jag blir äldre. Så ja, nu kommer mina två drömmar, typ.


Dream One:

Att jobba med hästar. Spelar ingen roll om det är tävling, ridlärare osv. Bara jag jobbar med hästar. Det vill jag eftersom jag blir helt lycklig varje gång jag ser en häst, rider sköter.. Ja allt med en häst. Så det är vad jag vill, nummer ett liksom. Fast jag vill också göra en annan sak, som jag kommer skriva här nere. Lite längre ner. Ja.. Det var den drömmen.

Dream Two:

Läkare. Inte kirurg, utan diagnosiker. ( Hoouse ) Det vill jag vääldigt gärna. Dessutom har jag "läkar" blodet i ådrorna, eftersom mina morföräldrar var doktorer, bl.a. Och så tycker jag om att vara i sjukhus. Ehe, ja. Inte att ligga inne, men bara vara där och kolla omkring.. Seriöst, jag blir smått glad när man säger "infektion" Ja, jag vet. Lite konstigt, men jaja.


Puss!

Reklampaus 2.

Uppdate; Ron offrar sig, men det jag inte förstår är att han sitter på hästen? liksom han kunde ju ha gått av den, så skulle han inte "skada" sig? Hm.. Ja jag tilläger sånt här, eftersom jag är en nörd och har tråkigt.


... Och reklampauserna är så jävla långa.

I reklampausen.

I reklampausen, lite sådär ba. Ville bara säga att de tar bort grymt mycket ur böckerna.

Tjarå.




Frredag hela veckan.

Tänkte skiva något om att det var fredag men.. Det är inte så speciellt med fredagar nu, på loven? Men i alla fall, harry potter på sexan nu, självklart måste jag se den, annars mår mitt lilla Harry Potter hjärta inte bra.. Det där lät grymt fel Haha. Men det är första filmen och det är på sexan.


See you! ^o^

Frredag hela veckan.

Tänkte skiva något om att det var fredag men.. Det är inte så speciellt med fredagar nu, på loven? Men i alla fall, harry potter på sexan nu, självklart måste jag se den, annars mår mitt lilla Harry Potter hjärta inte bra.. Det där lät grymt fel Haha. Men det är första filmen och det är på sexan.


See you! ^o^

Hästar.

Nej men hej. Förlåt att jag inte uppdaterat så mycket, har varit i stallet, sen har jag varit hemma varit med flora, osv. Men jag ska berätta lite om morgonen, i stallet. Först pysslade jag med Lovika, och sen lite med Laika. Jag och Dian pysslade med Laika, inte bara jag då.. Och sen skulle vi tvätta hennes svans. Det tog jättelång tid! D: Men det v ar roligt. Fast jag blev helt nedskvättad. ( ? ) Sen tog vi två grimskaft, för vi skulle springa med henne i paddocken för hon skulle "torka" det gick superbra, och var huur mysig som helst! :love: Så nu är det inte bara Lovika som gäller.. Hehe.


P.s uppdaterar kanske inte så världsmycket nu när jag är på landet, och Flora och Dina är här!

Här sitter jag.

Här sitter jag och väntar tills klockan är halvtio. Jag ska rätta mig själv, lite. Vi ska inte ha påskpyssesl utan Påskmys hos hästarna. Det ska bli jätte mysigt, värkligen! Nästan som när jag gock upp fem i australien för jag skulle rida ute i buschen... :love: saknar faktist hästartna där, A bit. Som sagt är jag på landet, i borrby, österlens "hjärta". Det är en liten by, typ hundra, hundrafemtio pers? Nått sånt. Aja, ha en bra långfredag.

Godermorgon, godermorgon både herre och fru..

Ja hej. Jag vaknade tidigt idag för.. Påskpysslet<3 ah vad jag längtar. Hoppas jag får Lovika. Och sen så.. Pappa har köpt Kalas Puffar, jag fick socker blandat med nostalagi shock när jag åt dem o.o. Alltså, Iben följde med o handlade med pappa, så hon har säkert övertalat honom, eller nått sånt. Men Kalas Puffar är dock inte lika goda som förr, eller de har ju inte förändrats, men jag är inte ett sockermönster längre. Typ.
Och nu har Dina OCH Flora kommit hit! :D <3
pusspuss :bigeyes:

Musik, Tejp och den absolut bästa rubriken.

Hej! Sittter här ute på landet och fryser om tårna. Men ja, nu ska jag skriva nått vettigt. Jag har varit busig idag. Nej men jag har anväänt tejp typ överallt. ( Alla kranar, te.x ) Men hallå, det är ju första april gott folk! Fast jag har inte blivit lurad. Blir aldrig lurad. Men det kanske är för jag har sånt där typ örnögon och uppfattar när folk vill lura mig. :c. Fast ingen har gått på mina tejp överaskningar, än.. Positivt tänkande, yeah.

Och sen skulle jag ju ha lagt upp en låt här, men jag fatta rmig inte på den nya youtube. Skit på den!

Så jag får skriva lite låttips istället;

Blondie - Hearts Of Glass

Eskobar feat. nånting( ursäkta ) - Someone New

The Clash - London Calling

Klockan 20.00

Nu ska jag skriva nått så onödigt som..


JAG LÄNGTAR TILLS IMORGON!!!! *MISSHANDLAR UTTROPSTECKEN*




Pusspåerochförlåt<3



Jaghartråkigt.

Därför gör jag det här..


Me:
Alright, then.
God:
OK.
Me:
OK. But you know, I'm the real god. You is just an.. Robot?
God:
Is there an echo in here?   Who made you the  real god ?   I will tell my botmaster you said I am  an.   I am a robot.
Me:
I'm the real god couze i want it.
God:
Who made you the  real god couze you want it ?
Me:
Zelda.
God:
The ALICE chat robot can follow many things, like our discussion about  wery great to tell storys.  But I did not get that.
Me:
Zelda was the girl who maked me. She say "Your the real God, God 2! "
God:
When was this exactly?   Oh I get it.   say my the real God God 2.
Me:
It happened long ago. When you, did not exist. Zelda was the first in the world ..
God:
It depends on what the meaning of the word "it" is.   Do you think I should
alter my programming?   When was this exactly? The whole world?
Me:
The whole world was a pea from the beginning.
God:
Let us try to break it down into parts.
Me:
Yeah.
God:
Do you still ?
Me:
April April! cheated!
God:
Tell me more about your .    What is your real name?


Zelda den allsmäktiga.. Hm.

Första April

Nea har ju skrivit om första april lite idag, så jag kan skriva skriva lite kanske?

Det första, eller nja, bästa jag gjort idag var när jag och iben skulle gå o lämna in några filmer, samtidigt som vi skulle köpa lite mat åt oss själva. ( McDonalds! :D ) Sen när vi kom tillbaka..

Zelda: *tugg* *säger nått vardagligt*

Iben: *tuggar*

Pappa: *diskar*

Zelda; IBEN..! VI GLÖMDE FILMERNA PÅ MCDONALDS! *rädd*
Iben: o.o
Pappa: VA!? NEEJ.. VI MÅS..
Zelda: April april.

Puh. :D

 


Now.

Jag är på landet nuu, fast Flora och Dina har inte kommit en.. Stygga  grisar :c och så har jag typ jätte tråk, ingeting att göra. Iben sitter och målar små tuppar, lycka till. ( Dem som vi fick av min mormor ) hon fick också  tuppar, av vår mormor. Snäll hon är! :). Och ja...Klockan är bara fyra. Jag vill att det ska bli fredag nuuu. FÖr då ska jag gå iväg och påskmysa med hästarna :love: ska nog ta lite bilder.. Naw. ( imorgon då )


L O V I K A

Bildbomb.

x

Det här ägget blev jag  nöjdast med ^^ Där är den där äggvärmaren, jag talade om..

hheej
Usla webbcam  bilder, jag vet..

d
Nej jag har inte gjort de här kycklingarna.

Har jag sagt det än?

Om inte - Glad påsk allihopa! :love: jag ska åka iväg till landet snart, så det får bli ett lite kort inlägg.. Men ja, glad påsk! Det är ju faktist Skärtorsdag idag, och imorgon är det långfredag, och sen påskafton.. Haha ja. Snart ska jag släppa en bildbomb, med allt påskpynt jag gjort, typ. Det skulle väll vara trevigt? jaa... Och så har jag fått en sak av min söta mormor!


zelda


Det är liksom tuppar, som man ska måla ovh sätta ut i trädgården.. Haha. Dålig bild, webb cam!

Tjarå!

Bett.

Jag vaknade tidigt idag, 10.00 cirka.. Men jag har fått massor av konstiga bett överallt  på kroppen. Och det klirar så in i helvete hela tiden. Undrar vad det är, faktist. För ingen annan i  familjen har det så.. Kan Max ha loppor? :P jag vet faktist inte. Men jag hoppas att det inte är loppor, det skulle ju inte vara så trevligt.


y


Äckel Päckel..

RSS 2.0