Sick people

Jag är sjuk. <_____< Kanske kanske kanske inte kan vara med på klassfesten. Jag mår bra förutom min jävla hosta som aldrig vill dö(och man kan inte skjuta den, för då dör jag typ.. Jag vet jag är så übersmart :3). Men vad har jag gjort då? Sagan Om Ringen, maha. Pipin och Merry är sjukt söta ju! :D ska nog läsa böckerna. Läste första boken för ett tag sen.. Hm. Sen nu, typ precis, så var jag ute och letade sims 3 till BILLIGT pris. Jag hade sökt upp en affär först, som hade det hyffsat billigt, men det finns liksom olika affärer med olika saker i. Fast det är samma märke. Så, då letade jag upp en ny affär. Femhundra spänn, nä tack! och resten var också 500+. Så jag är lite depp.

Nu sitter jag här

och lyssnar på Ebba grön OCH dricker varm mjölk. Körde sims lite tidigare idag, gjorde sju barn och en mamma OwO. Jag "deletade" mamman men då kom en barnhemsmorska och tog dem. :cc Men hallå, jag hade ju bara deletat mamman, inte dödat henne? tänkte jag då. Men men, vette fan var barnen är nu ._.

Mitt hår..

Vill visst aldrig vara fint. Tovigt ska det va, tydligen.

3

Och sen när vi ska vara lite mer ego, kan jag lika gärna visa upp min tröja.


Köpt i australien c:

Why Trust You?

Give me one good reason, one good reason.
Why trust you?


Asså, Alice C. Är kärlek. Så e det bara. Har precis skypat med anna, men sen skulle hon dra. :cc Idag har jag inga planer. Vill köpa sims 3. Men det är dyrt. 399 kr på expert liksom. Ja. Men och sen är det mors dag, mst göra något med mamma.. Hare bra.

Godmorgon

Igår kollade jag lite på eurovision saken, men det var bara skumma låtar så jag övergav det. Nu sitter jag här nydischad, dock. Och lyssnar på Alice Cooper <3 kärlek typ. Men idag är det mors dag, och jag har eh, ingen present. Men jag har ritat en sjukt bra serie till mamma. om regnbågshesten ska försöka göra eller köpa något senare, om jag orkar.

Och min förkylning vill inte ge sig D;::

Veckans låt. Typ.

Den är så äg :love:.
Asså ja, sönderlyssnad typ. Bokkänslor också. Ahhh, Alice Coopeer<3



OMG!

Jag är sjuk så jag irriterer mej på saker. Här är en skum grej, igår hade min Harry Potter affish inte ett Mac märke på sig?!? :bigeyes: :'o Asså vafan, och så går den inte att ta bort. Creepy som fan!

ONMG

WTF?

Cykel

Nu har jag varit och hämtat min cykel. Har fan inte cyklat på den på ett år. Typ. Vi har höjt deen till max, så den kommer nog funka till klassfesten :D sen cyklade jag. Men jag är jävlgt förkyld. Det är jobbigt. Näsan rinner typ gånger två. Och så är det lördaag. Och så har jag tråååkigt.

Hejsvejs.

Jag är sjukt social ändå

Jag skypar typ varje dag ;> så man kan säga att jag är sjuukt social. För att skypa är ju lite som att prata, typ? hahah. Igår satt jag och anna och skypade i fyra timmar. I slutet höll båda på att dö av trötthet. Men sedan tog vi över kp(nästan..). Och sen så skulle anna gå. Då gick jag också. Hahah. Godmorgon, btw. Vad ska man göra dag då? jag ska hämta mina cykel, och sen kanske träffa Mathilda, Issa och Emma.
Men mina saker igår.. Hm. De var jeffligt dyra DDD:<

Eyeliner 95 spänn.
Svart hårspray 60 spänn. DDD:

Men jag länktar ändå till klassfesten. Och att se mitt hår svart, :D

Tillbaks

Heii heii, nu är jag hemma. Jag hade totalt 140 kr, wiih :D
Jag köpte sedan en eyeliner, och svart spray sak. Kläder och sånt har jag redan, så det behöver jag inte bry mig om. Vad gör man nu dåå? jag sitterr vid datan(ja vet, ni är så förvånade).  Men usch jag har tråkigt :c
W00t. W00t. W00t. bÅÅt. bÅÅt. bÅÅt.

Näsblod

Jag hade jäkligt mycket näsblod imorse. Jo, det är sant c: men det liksom rann ner för miss ansikte. Så jääävla äckel päckel :c sen var det svårt att tvätta bort, men jag kom ändå i TID till skolan?! (klockan var typ 18 över åtta när jag tog på mig kläder)

rrr


Hahaha.

Säger bara en sak; kolla här. Min syrra sjunger.

Hope u like it! men nu ska jag baka kanelbullar. Det gillar vi också :D

School Days

Lyssnar på The Runaways nu, och Linnea har precis lagt av med sin musik. Tralalal. mendetvarkanskeförasttvårläraekomin okej men vad gör jag? ehehehehehe. (<-- sexig prick) Men vi har dator, och vi frå spela på datorn. Igen. Det gillar vi! Och nu bytte jag låt till Lick it up. Jag tror alla vill veta det, liksom :) men vad har hänt idag? inte mkt. Det gick knappt att kommunicera med Seth, han fnittrade så jäkla mycket. Aja, puuuss på er, era grisar!

Din mamma

Har de skämten i huvudet, mahah. Nu sitter jag här vid ett bord och diskuterar kläder till klassfest med koompisar. Och försöker överrösta Linneas musik med Sex Pistols, haha :> (God save the queen <3 ). Men idag så var jag hos läkarn och kollade upp min rygg. Jag hade sträckt ryggen och det kommer hålla i sig i några veckor. Asså vafan, tänk om den håller i sig till klassfesten!!

Hungren hungrar

Har för mig att jag kan ha skrivit rubriken tidigare <_< men i alla fall. Hungren hungrar. Jag vill ha mat. (<-- jag vet, så ultra snygg punkt typ) Pappa lagar spagetti med köttfärsås. Yumi, igen. (<-- Omg! den sexiga punkten igen!!) och sen ligger max här med truten på marken. Och imorn ska jag te doktorn. Trallala. (<--- OMGOMG, PUNKTEN HAR FÅTT EN STALKER!!) och jag sitter och har ettnolife på ett blogginlägg, jag vet :D
Vad har jag gjort resten av dan då? var tvungen att hämta iben ;> (<--- NEEJ! EN FÅÅÅGEL! VAR ÄR MIN PUNKT?? ;-; )

Hejdå.

Jag vill ha pingvin örhängen

http://i109.piczo.com/view/4/m/n/k/3/j/u/r/s/o/6/p/img/i340730206_35827_6.jpg
Ni är asdåliga på att kommentera ;> okej men. Jag måste ha lite luft, ska kansek gå ut och fotta? aja puss.

MER♥

Hör ligger jag och kollar på tv och dricker MER Grapefrukt och passionfrukt, yumi! ♥ värkligen asgott, jag som annars inte brukar gilla två smaker i en, men den här var verkligen.. Ja skitgod. Smakar lite som iste.
Nej nu blev jag sugen på iste D:

eeeeeeee

Photoshop, maha :3

"Klicka inte här"

NEJFAN NU FÖRSVANN ALLTING. CPP SAK!!!!11!! :@@@@

Jo okej. Nu har jag lugnat ner mig lite. Men jag hade gjort ett jätte långt inlägg om "Klicka inte här" länkar och sen klickade jag på en sån där länk så hela datan bara.. Poff. Nej men hela mitt inlägg försvann. Som jag säkert hade lagt ner såhär tio min på.

Ofc du klickar här!


Idrottdag

Imorn då alltså. Usch, kommer antagligen itne kunna vara med för min rygg. Kanske till och med är  hemma, vi får se då. Men vad har jag gjort? typ inget, lyssnat på massa musik och varit inne på kpwebben. Men nu över till en annan sak, jag mitt tangentbord har fått för sig att skriva innte istället för inne. Så, det blir lite fel i chatt saker :c

Munkar: Var är båten, var är båten..
Knatten: VILKEN JÄVLA BÅT!?!?
Munkar: Motoorbååten
Knatten: VA?!
Munkar: Brumm.


Jag dör. Igen. x)

HAHAH

Folk flippar ut för de kör "The Maze Game" hahah, jag dör.


HHOOUSE<3

Asså vet ni!??! mamma har köpt house.
SÄSONG 3!!
Nu ska jag nörda mig igenom den, haha :3

Vad har hänt idarå? utveckkliiingssamtal. Det gick ganska bra.

Söndag

Då har man ätit nachos med smält ost. Tror att jag har blivit beroende, faktist :c
Vad gör jag då? kpwebb, ska visa mamma en video. Typ.

Eh, i loste the game, igen! ( jag vet, så oehört smart att skriva det på bloggen, för då kommer alla ni som läser detta förlora spelet och då blir ni pang poff sura :D och ja, jag kan kolla in i framtiden)

Letar dessutom efter ett billigt sims 3 spel. Vill testa att köra det faktist.

Mwihi.

Teatern gick bra igår, och det var kul :3 jag fick rosor. Sedan var det hem till anna, där jag sov.
Vi stalkade en katt som Anna döpte till Roff, men jag ville att den skulle heta Roffee :c men sedan stalkade den oss. Visserligen i typ femtio sekunder men iaf..
Och så hade vi datan. Och pratade. Och kollade på typ massa youtube klipp.

"Jäävlar du skrämde mig!"

Godmorgon

e3e3

Kolla vad lagom snygg man är på morgonen liksom. Med morrhår och allt.
Ja, jag bloggade inget igår. Men jag hann inte ;c när jag kom hem var det prata med anna typ fem-tio minuter, sedan karneval. Och sedan manus, och sen karneval igen. Så.. Ehe. Men idag är det premiär, och jag e sjukt nervös. Men jag kan mina repliker någelunda bra nu. ( Säger man någelunda? :D tror inte det...) Och snart ska jag duscha. AAaAaah. Och sen äta frukost. Så, bye.
Jajusste, ska hem till anna sen också! :love:

Plugg

Pluggpluggpluggpluggplugg. Nu skare pluggas, engelska och konst sak.

Tjarå!


Pluggmusik Kiss - Calling Dr. Love



Hääj

Mamma köpte glass igår. Jiippie, piggelin var det. Och så har vi regnbågsglass, så nu jävlar! >8D men hur har dan varit dåå? ganska ok. Jag höga emma och Matte har nästan gjort klar vår musikvideo, den kommer läggas ut på youtbe. Mahah, asså den e inte särskillt seriös.
Men vad har jag gjort? pluggade manus i en tim, fan vad jag har rampfeber! :c aja. Lyssnar på kick ass soundtracket, hahaha.

Jag är stolt nörd.

Otur

Asså vafan, jag har världens olycka idag. Först så ringer jag mamma (påväghem) tre gånger. Men hon svarar inte, som vanligt. Sedan när jag kommer hem loggar jag in på skype, och ser att hon är inloggad(min mamma dåra). Jag skrev att jag undrade varför hon inte svarade, men när jag har skickat meddalandet så hör jag en skype "plopp". Jag går ut ur mitt rum och ser att mamma har sin data kvar hemma. Och inte nog med det, när jag ska ta mjölk och flingor finns det ingen mjölk. Så jag tog fil istället.
Och la ner några mackor i rosten. Sen när mackorna ploppar upp, har vi inget pålägg eller smör hemma. Asså vafan!! jag letar som en dåre i kylskåpet, och sen råkar jag tappa massa tomatsås på golvet.
Aja, nu har jag iaf lagt ner nudlar i kastrullen, så jag får nått i mig.

VILLHAAA

Jag måste stänga av datan nu, lektionen är slut.
Men jag är lite ond, så jag jag skriver det här lite snabbt.



VILLHAVILLHAVILLHA83<3

Helt off

Hejhej, jag har varit helt off de här typ fyra dagarna. Men förut var det ju för att jag var i borrby, och sen var det för att jag har varit busy. Igår skrev jag typ inget, jag var rörde inte ens datan(!!!!!) DET ÄR GANSKA SJUKT. Sorry, caps. Men igår var jag hos Mathilda, och vi hoppade studsmatta hela tiden. Tyyyp. Och pratade. Sedan var det teater. Det gick bra, tror jag. Men jag är jeffligt nervös inför premiären.
Och så är det karnivalen i helgen.. Men hm, hur har resten av dan varit då? ganska ok. Vi hade först biologi, sedan teknik. Och rast, osv osv, och nu? jag sitter på en data på elevens val.
Men jag glömde säga - jag sträckte min rygg på mattes studsmatta igår, så jag kanske inte kan rida. :ccc

Lång shit inlägg.

 


20.26

Då har man snackat med Ludde och Anna och sedan drygat framför datan.
Usch, behöver värkligen plugga.. Men aja, håller ju på just nu. meh varför för du detta blogginlägg då? Jag gillar inte korv.
Lalala.
Ville bara skriva av mig.

Måndag

Idag ere' måndag. Jag har hjälpt iben och hennes kompis med att filma deras film. Det böev ju, eh. Asså det blev för svårt att filma, eftersom vi måste ha en massa grejer då. Så nu ska de komma på en ny handling. Vad har jag gjort annars? det har varit en normal dag. Typ. Om man tar bort monstret som invarderade vår skola, åt upp vår mat och gav oss kebab.

Hej.

Jag har inte slappat så mcyket idag, som jag brukar göra på söndagar. Först gick jag ju upp tidigt, men sedan i lund chattade jag med Anna och sedan var det dusch. Och sen oddishen.. Jag tror det gick rätt ok. Och nu sitter jag här, på min mammas data. Den har konstig msn. :CCCC

Nu väntar jag på mat.

Låg uppdate

Jag vet. Men jag har haft ett liv, så jag har inte liksom skrivit på bloggen. Har varit med Flora hela helgen, superkul :3 och vi har gjort typ allt möjligt. Men idag steg jag upp typ åtta, och åt frukost. Sedan vid halv nio, nio satte vi oss i bilen. Efter 2 mil kom vi på att vi hade glömt hundkopplet.. :c Så vi fick åka tillbaks och hämta det. Och vi skulle åka tidigt för att vi ska ha en sån där trädgårdsdag i vårt kvarter. Och sedan ska jag på oddishen så..


Surtant

Asså vafan, blir såsur på alla surtanter. Jag Iben och Flroa hade tvättat bilen så vi fick fyrtiofem kronor. Vi gick till ICA för att köpa godis, och sen sa tanten att vi hade för lite pengar?! asså vafan, jag hade räknat dem och visste att vi hadde mint 40 kroner så.. Och sen sa hon att vi fick ta bort något, och innan vi hann säga nått tog hon min marabou sak. :ccc Vi bad henne snällt att ta bort en annan sak som var lite dyrare, och efter fem gånger av vädjande så himmlade hon med ögonen och bytte.

FUCK GNÄLLKÄRrINGAR!

JAA!

OMG VAD JAG ÄR GLAD, JAG SKA KOMMA TILL CASTING 2 TILL FILMEN. JAG KANSKE FÅR EN ROLL!! *missbruka uttropstecken*

Uhum

Morgon. Flora kom inte igår DD: men hon kommer säkert snart. Eller så kom hon så sent igår.. Eh, skit it. Men vad gjorde jag igår? jag kollade på true blood och sen.. Sov jag. :3 Pappa och Iben snarkar, jag får fan damp.
Låg med en kudde runt ansiktet..

Live from da land

Nu sitter jag här och bloggar. Jag har precis åkit hit ^^ vad ska man göra idag då? typ vänta på att flora kommer ut, spela sims och vara allmänt nördig. Men är det bara jag som stör mig sjukt mkt på när syrran/kompisen/whatever står och hänger över datan, när man skriver på msn? asirriterande:3

Rubrik

Jag har fixat lite med designen, men nu är det den vanliga designen igen.

Jag gillar att berömma mig själv.

Go självförtroende! Go självförtroende!

Asså, alla säger ju att det är bra med självförtronde osv. Men vafan, alla i omklädningsrummet brukar säga " jag är ej nöjd med mitt utseende" och om jag säger typ att jag är nöjd blir man helt plötsligt självisk. Hallå, är det inte det vi lär oss? att ha bra självförtroende?

Ledigt

Ledigt om tjugo minuter, ledigt om tjugo minuter.. Wiih. Men usch, nu måste jag skriva om mitt inlägg. För-att-jag-skrev-ett-långt-inlägg-och-det-försvann. Så nu har jag lite tråk :c ( och nej jag skolkar inte, har data lektioner och jag har gjort klart min artikel så jag får surfa runt på internet, whatever). Men skolan har varit ok, jag var fullständigt dyngsyr, eftersom vi sprang runt i regnet. Jag kommer bli förkyld! sedan hade dum i huvudet hesten autograf utdelning. Min hest börjar bli poopis! :D


Jag gillar äpplen

Hejhej, nu sitter man här fullt påklädd och.. Bloggar. Jag börjar ju inte förens havlnio, så jag behöver inte gå på ett tag. Mwihi. Men jag glömde skriva vad jag gjorde igår, eller jo lite men iaf - jag köpte vattenfärger. Nej det var inte ett spontant köp, utan jag skulle ha dem till en läxa. Men senare kollade jag på The Good Wife, och sen läste jag kp.
Vet ni något jag beklagar mig över? jag kommer aldrig med i kptidningen. Jag har skickat in typ, femtio stycken men jag kommer aldrig med.


Det regnar idag.

Hej

Tillbaka ifrån teatern. Nu har jag uppe en affish på mina gråa väggar. Och gissa vilket band? Kiss. Jag vet såhär uber random men ja, kiss e jätte bra ^___^<3  Men iallafall, idag var jag och Hesten(ja, hesten inte hästen) Emma barnsliga. Nej men vi sprang omkring och hälsade på alla och jag sa;" Helsa på min hest, dum i huvudet heter den" osv. Men vi blev utslängda från tiffys ridlektion :c

Några onödiga grejor.

Jag vill kunna spela bra gitarr. Men liksom inte den där lilla vanliga gitarren ( inte ukelelle, eller vad det heter :D) men elgitarr. Tyyyp. Det är ju samma som gitarr, så jag kan ju lite. Typ a7 osv. Lalallaal.
Jag är hungrig.
Jag är uttråkad.
Så jag ska nog lyssna på musik :3

T-t-t-t-t-eater idag.

Hej hej! det är teater idag. Och ja, jag har inte blogagt så mycket idag. Jag har inte orkat. Men iaf, nu sitter jag här och väntar på min mat och teatern börjar om ca, 45, 30 minuter. Skolan var okej, men jag orkar värkligen inte göra kroppenhäftet. Och anna är i malmö, och jag kunde inte följa med. :C men men, ja.. Hoppas vi får ha teknik imorn iaf.

ang. sysaken :c

Jag försökte ju sy igår, men jag inte så många sy scillz(Ja, jag pallar inte stava räätt) men iaf. Mamma sa att jag skulle klippa på ett särsillt ställe, och sen när jag gjorde det så.. Eh. Det blev helt fail. :c aja, stannade hemam idag. Är sjuk så jävla ofta. Klämdag på torsdaag :D

Sytråd

Jag ska sy nu. c: Mamma hittade synål osv. Så, nu ska det sys!!

Och ja det är en New Moon sak i bakgrunden. Fick den av pappa, har inte hjärta att ta ner den. Men tat lugnt, jag lägger den på golvet så inte Peddofil-Edward kan kolla på mig medans jag sover.

E

FUUCKLK

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!! SÅ DUM JAG ÄR. Jag sitter och pratar med Anna, och när jag har kommit till level 15 på box head med massa vapen osv, säger jag; "HAHAH!! JAG HAR INTE DÖTT EN! :D" Och så.. Skjuter bossen mig. AHHHHhhhh. Så irriterad jag e. Men nu ska jag spela igen.

OCH FÅ ROCKET LAUNTER

Hej

Hahha, världens bästar ubrik jag vet. Men det blev inget lomma sak D: oddishen var för lång. Eller, vi fick vänta länge. Men iaf, jag tror det gick ganska bra. Vi körde improvisitation grej.. :D aja, sen hoppade jag på ett tåg som jag trodde att jag inte skulle komma med på, men när jag väl satt på tåget så var det fyra minuter kvar tills det skulle gå, haha. Iben är hos Zofia, som har varit här nästan hela helgen :c. Inget fel med henne, men man hör skratt/skrik hela tiden.

Nyduschad

Nu sitter jag här, nyduschad :) vad är planen idag då? först ska jag åka in till malmö för att vara på en oddishen. Sedan ska jag åka till Lomma med Anna :3 malmö två gånger på raken.. mahahhaah. Aja, mig och ibens musikvideo blev flippad. Jag vet. Och jag är inte den anonyma bloggaren längre, jag visade ju mitt ansikte. DET VAR JU INTE BRA usch. Hela min hood luktar såpbubbla :c

HAHAHAHAH

Jag och min syrra dansar c:


Kpträffen c:

Nu har jag kommit hem ifrån kpträffen. Det var kul, och Erika fick min autograf. baraförattjagheterzelda Vi gick runt lite i malmö, och kollade in i affärer. I en affär köpte vi såpbubblor och varsin klubba. Då gick vi runt och blåste :3
Aja, det var en lyckad dag.

Kpträff

Hej. Jag har chattat typ hela morgonen.
Jag ska åka på kpträff, in malmöö(tänk er en skånsk dialekt när ni läser ordet malmöö). Anna och typ Knallrosa och några till ska komma. Vet faktist inte vad vi ska göra, vi går nog mest runt. Anna är död i chatten, och Linnea med.
Mahahaha :D


Aja.
Bye

Ps. Anna svarade nu ds.

Alice Cooper<3

Asså ja, jag blir kär så jäkla ofta i låtar. Här e min nya drog; :love:


Morning.

Morgon, jag har varit uppe sen åtta. Argh. Skrev ett långt inlägg och nu bara försvann det. :c Min data gillar inte mig. Men nu funkar msn iaf, så jag kan chatta x3 och vad ska jag göra idag då? jag ska typ åka ut till landet. Om mamma  har hjärta nog att tvinga ut mig :c

Shock

Jag vill till shock. Men det är så dyyrt :c och typ tradera kanske? *hapiland* nej då men :love: jag har ingen sytråd.
Jag vet, jätte dissad. Men jag ska köpa, plus en symaskin och massa tyger. Sen ska jag syy. Vet ni, vad jag ska göra. Jag ska köpa massor utav vita tröjjor, sånnadär saker som man skriver på dem tröjpennor, whatever och sen ska jag skriva på tröjorna. Typ som; " I'm not dead, i'm just dont talk right now" eftersom jag pratar så mycket.

Zelda vill ha..

  • Sommar
  • Typ en vante till :3
  • Sytråd, och en symasin.
  • Vara så där sjukt ägig på att sy
  • En läsk typ.
  • Yoda DDD:
  • Lasersvärd o.o
  • Att iben ska sluta skrika så mycket med pia Zofia C:
  • Mat.
  • Mer läsare!!

Efter typ fem minuters trix..

Så har jag foxat en armvärmare. Asså den var ju inte så jätte bra men den var fin :3  ska typ dekorera den med rosetter och så nu. Hope u like it, annars.. nedå skoja ba

e

Frrrreeedag

Idag är det liksom fredag- WIIIHOO. Men asså, jag kommer inte göra nått speciellt. Vill träffa någon, aaah :c iben har sin kompis här. Zofiaaa. Pia. Nej då, inte pia med det rimmar väll typ på Zofia? hahha nolifer jag e men aah. Okej vad hände igår? jag var hos Kornelis. Han kompis Albin var där osv. Några tjejer i deras skola sprutade grädde överallt och sabboterade skolan, haha. Aja det var rätt OK.

Gödmörning

Tjobom, här e lilla jag igen c: jag vill se serien uggly betty.
Anna har köpt en sån där box.
Det ska jag också göra, nån gång ccc:
Yeah, jag missbrukar sånna här c: Men det är för att det är så trevligt.
Men nu ska jag till skolan.

Haha

Jag och min syster har gjort en slags "tävling" att vi ska försöka skrämma varandra. Jag har lyckats skrämma henne två gånger, who is the best? :thumbup: hon har haft en period där hon skrämde vartenda dag, helt sjukt jobbigt.
Men nu har hon lagt av lite :) haha! det var sjukt jobbigt, en gång skrämde hon mig när jag pratade med Anna.
Det var inte trevligt, eftersom jag fullständigt VRÅLADE. Stackars Anna ;o

Men nu ska jag dra :D

Den här Justin Bäver

Vem är han?! asså vafan, alla pratar om honom, både gott och ont. Iben har lyssnat på honom då och då, men det är det ända jag vet. Han e sexton typ, eller? där ser man jag kunde lite till och har en låt som heter.. Baby? Iben brukar sjunga på en låt som heter Baby iaf. Men över till en annan sak, idag ska jag på middag hos Kornelis :3:3 det ska bli kul.
Och love då. Och Jenny, men den jag kommer vara med heter Kornelis. Ehh, det blev fel.

Nu är jag hemma

Öh hej. Nu sitter jag och lyssnar på musik, tumtumtum :3 Dawid David Bowie. Jag råkar alltid skriva Dawid. Men det är väll för att hans efternamn har ett w i sig eller nått sånt whatever sak. Jag fick en glass idag, av mamma det var yumi. Har börjat knarka sånnadär McDonalds Sundays 8'O


Shuluulu

Hej hej, nu har jag varit på ridning! :) vi  hade bara teori, usch jätte tråkigt. Eller, vi lärde ju oss nått iaf. Så nu sitter jag här, med en gnällande hund under bordet. Och chattar c: jag vet, såå intressant inlägg.
Jag äger på intressant inlägg, jag vet.

Skolan

Hola! här sitter lilla jag och bloggar igen. Neeej, jag skolkar inte. Vi får spela lite dator, och självklart går jag in på min blogg och skriver. Nedå, men jag vet inte vad jag ska göra annars. c: så, vad har jag gjort? typ varit i skolan (surprise surprise) och gungat. Och puttat fart. Och pratad, och jobbat. Imorse skulle jag ha bloggat lite egentkligen men.. Datan tog lång tid på sig att starta så jag hann ej :c


bye


Mammi<3

Mamma är så snääll. Hon missuppfattade en sak jag sa om vilken glass jag vill ha, och nu går hon ut och köper den rätte :love: världens bästa mamma eller vad? dessutom kollar jag The good wife så jag är extra happi. Oops, nu börjar det.

am!

 

 


Teater awesome day<3

Idag var det sådär lite awesome. Vi tjejer klädde ut oss konstigt, haha! jag hade min puffkjol ( asså den e gigantisk ;o) och blå tröja och röda strumpbyxor och udda strumpor. Och sen ni vet en sån där "sne toffs" som man hade på 80 talet? en sån hade jag. Och sen en rosett på det, så jag var uuberfärgglad x3. Sedan var det hem till mig, Matte följde med för vi skulle till teatern senare. Vi körde sims ett tag, den blev lite flippad.. Och sen drog vi till teatern. Jag ska skrika i en replik, och den gjorde jag jätte bra.

Soo proud of myself..

Smileys.

Yäääah, världens bästa rubrik i know.. ;D Aja, vi tjejer ska göra en sjuk kul grej imorgon. Jag kan dessvärre inte säga vad just nu, haha! :D men jag kan ta några bilder kanske? fast jag hittar inte överföringssladden Haha.. Men okej vad har jag gjort då? haft normalt typ. Eller nej förutom det där monstret kom in, men nää det är inget att prata om. Ja jag har inte bloggat mkt idag, för jag orkar inte x3.

McDonalds på gatan och en diss

Häääääääääääääääääääääääj, det är pricken som skriver. vem skulle det annars vara? Men jag ska skriva om två saker, utöver det vanliga. ( U know, "hej idag var jag i skolan" skiten ) Men i vilket fall, idag när jag gick till skolan låg det precis skräp överallt. Och gissa vad det var? Mcdonalds. Yeah, överallt låg påsar, cheese-burger papper osv osv. Jävla valborg, asså.. :(

Men nu till en annan sak. En diss jag gjorde idag, maha :D

Syslöjdslärare: *Ge informationpapper till Daniel före Maja*
Daniel: HAHA! Jag fick mitt papper före dig. För jag är bäst :)
Maja: Neej, det är du inte! *nått mer*
Jag: Men Daniel, du fick pappret före Maja för du behöver lära dig mer?


En bra låt.

Ja du.

She and him - In the sun <3


Jag vet.

Jag har sugit på att uppdatera denan helgen. Jag vet :c så skyll inte på mig. NU är jag i stan, och NU funkar INTERNETET. Och det gör så att jag kan BLOGGA och då blir alla HAPPY. Ursäkta att jag skriver som ni vore efterblivna men jag är hungrig. Yes man, I'm the bäst på bortförklarningar c: Och nu kommer lite till klag:
Jag hittar inte överföringssladden!!

Internet suger här ute på landet.

Jaa, jag har försökt blogga lite gran. Men internet suger fett :c **** människorna borde ju tänka på att skaffa internet. Iaf bättre. Det är ett mirakel att jag kom in på msn nu, liksom. Men jag tänkte göra hiss och diss.
Men nej, det gick inte. Bilderna kommer inte upp. :(

fuckfuckfuck

Söndag, inte träffa kompissöndag och eh, tävlingsöndag.

Tjoho.
Idag ska jag på häst tävling cc: men nej, det är inte jag som ska tävla. Jag ska kolla på. Tyväär :( aja, vad hände igår då? typ ingeting. Jag spelade badminton med Sally( min äldre stora syster) och sen hyrde vi en film och köpte choklad. Seven Pounds hette filmen, den var bra men lite rörig. Inte för någon bryr sig men.. Ja.
Lovika<3

1 maj och.. Nudlar c:

Tjänare. Jag har ätit nudlar precis, yumi. Och så målade jag, har blivit en konstnär nästan ritar faktist ganska bra.
Om jag ska skryta.
Och det gör jag ju. Men aja, ska gå ut lite det är ju så vackert väder? ;)


Och fölåt anna D;:

Godmorgon

Helluu. Jag vaknade för ett tag sen, har mest legat och såsat framför tvn.. Aja vad hände igår då? jag höll på med Max i en timme för att han inte fattade att han kunde ligga ner med tratten på huvudet. Tillslut somnade han i mitt knä, men vaknade hela tiden under natten(medans jag sov). Var ej på nån brasa igår heller, vi kom till borrby försent :c
Men jag åt thai. Och det var gott. Ja, jag har en förkärlek till thai. Och sen tja, igår spelade jag lite sims också. Mm, jag vet jag har ett såå intressant liv. Och jag kan inte träffa Anna, för jag är ute på landet, som sagt.

RSS 2.0